to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:54 | 06.10.2020

Πολιτική

Πλακάτ σήκωσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τη δίκη της Χρυσής Αυγής (βίντεο)

Ηχηρή παρέμβαση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή. 24 ώρες πριν την ανακοίνωση της ετυμηγορίας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης ύψωσαν «πλακάτ» στην Ολομέλεια που σχημάτιζαν το σύνθημα «Δεν είναι αθώοι», ζητώντας την καταδίκη των μελών της Χρυσής Αυγής.


Κατά την έναρξη της σημερινής Ολομέλειας της Βουλής, μια μέρα πριν την έκδοση της απόφασης για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σήκωσαν χαρτιά μέσα στην αίθουσα του Ελληνικού Κοινοβουλίου με τα γράμματα να σχηματίζουν το γνωστό σύνθημα «δεν είναι αθώοι».

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και η Κοινοβουλευτική του Ομάδα θα συμμετέχει στην αυριανή παλλαϊκή αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από το Εφετείο Αθηνών και καλεί να είναι εκεί όλες και όλοι, τα μέλη, οι φίλοι του και κάθε δημοκρατικός πολίτης, εν όψει της ανακοίνωσης της απόφασης για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Άλλωστε όλο το προηγούμενο διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αναρτά σε όλη τη χώρα καθώς και στα κεντρικά του γραφεία στην Πλατεία Κουμουνδούρου μπάνερ με το δικό του αντιφασιστικό σύνθημα: «Μόνη δικαίωση. Οι ναζί στη φυλακή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ό. Γεροβασίλη: Στις 7 Οκτωβρίου η ελληνική δικαιοσύνη καλείται να δείξει τις αντιστάσεις της στο ναζισμό και να υπερασπιστεί τη δημοκρατία

Θ. Φωτίου: Αύριο θα είμαστε έξω από το Εφετείο

Ν. Φίλης: Μετά την απόφαση, αγώνας να καταδικαστεί και η ατζέντα της ΧΑ

Ν. Βούτσης: Ορόσημο πολυσήμαντου χαρακτήρα αποτελεί η δίκη της ΧΑ στον αντιφασιστικό αγώνα (ηχητικό)

Επιστολή Στ. Κούλογλου σε ευρωβουλευτές: Ένας νεοναζί ανάμεσά μας

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)