to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:07 | 28.08.2022

Κοινωνία

Πιλότος λιποθύμησε την ώρα της πτήσης - Το αεροσκάφος προσγειώθηκε εκτάκτως στη Θεσσαλονίκη

Τρομακτική περιπέτεια στον αέρα βίωσαν επιβάτες πτήσης της Jet2 που πραγματοποιούσε την πτήση από το Μπέρμιγχαμ στην Αττάλεια. Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Metro, ενώ το αεροσκάφος βρισκόταν στα 30.000 πόδια, οι αεροσυνοδοί ενημερώθηκαν πως ο ένας εκ των πιλότων έχει λιποθυμήσει, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση.


Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 23 Αυγούστου ενώ το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ. Το αεροσκάφος έκανε έκτακτη προσγείωση στη Θεσσαλονίκη.

«Ενώ ήμασταν όλοι καθισμένοι, παρατηρήσαμε ότι κάτι συνέβαινε στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου. Νομίζαμε ότι κάποιος είχε τραυματιστεί στην τουαλέτα ενώ υπήρχαν οι αναταράξεις. Μας είπαν ότι θα προσγειωθούμε στην Ελλάδα λόγω έκτακτης ιατρικής ανάγκης», είπε επιβάτης στην Birmingham Live.

Συνεπώς, ελήφθη η απόφαση το αεροπλάνο να προσγειωθεί στην Θεσσαλονίκη και να μείνει για μία ώρα στον διάδρομο, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.

Εκπρόσωπος της Jet2 δήλωσε για το περιστατικό στο Birmingham Live: «Η πτήση LS1239 από το Μπέρμιγχαμ προς την Αττάλεια εξετράπη της πορείας προς το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης ως προληπτικό μέτρο την Τρίτη 23 Αυγούστου λόγω αδιαθεσίας ενός εκ των πιλότων. Ένα πλήρωμα μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη για να μπορέσουμε να μεταφέρουμε πελάτες στο δρόμο τους για την Αττάλεια το ίδιο βράδυ. Ενημερώσαμε τους επιβάτες μας το συντομότερο δυνατό και οι ομάδες μας εργάστηκαν εξαιρετικά σκληρά για να τους φροντίσουν όλους. Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από οποιονδήποτε επηρεάστηκε από αυτήν την απρόβλεπτη καθυστέρηση».

Πηγή: Έθνος

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)