to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:32 | 28.06.2018

Μ.Λ.

Κοινωνία

Πήγε ο ΣΚΑΪ στη Μάνδρα για μαλλί και βγήκε κουρεμένος (βίντεο)

Έβγαλαν στον «αέρα» τους οι «Αταίριαστοι» ρεπορτάζ από τη Μάνδρα, να αναδείξουν τις ευθύνες της Περιφέρειας, και δεν...


Έβγαλαν στον «αέρα» του οι «Αταίριαστοι» ρεπορτάζ από τη Μάνδρα, περίμεναν να αναδείξουν τις ευθύνες της Περιφέρειας Αττικής και πέσανε στην περίπτωση. Η κυρία με την οποία μίλησε ο ρεπόρτερ έκανε λόγο για διαχρονικές ευθύνες, για ευθύνες αυτών που έχουν πια πεθάνει και αρνήθηκε να μιλήσει για τις ευθύνες των... τρίχρονων.

Βρε, αμάν. Να της κάνουν ερωτήσεις να εκμαιεύσουν έστω μια αιχμή για τωρινές ευθύνες, η κυρία εκεί να επιμένει...

Είδαν κι απόειδαν και σταμάτησαν το ρεπορτάζ και τις ερωτήσεις-απεγνωσμένες προσπάθειες...

 

Πιο γραφικοί κι απ' τα σοκάκια της Μυκόνου

Ήρθε, όμως, το μεσημεριανό δελτίο του ΣΚΑΪ και συμπλήρωσε το καρέ της γραφικότητας. Ρεπορτάζ και πάλι στο Πεδίο του Άρεως. Ρεπορτάζ από τις κλειδωμένες εγκαταστάσεις και τις παιδικές χαρές, για τις οποίες αν έκαναν ρεπορτάζ θα μάθαιναν ποιος ευθύνεται και καθυστερούν οι αδειοδοτήσεις για να παραδοθούν στο κοινό. Δεν θα τους πούμε εμείς! Αφού είναι αντικειμενικοί και δαιμόνιοι, ας κάνουν αυτοί το ρεπορτάζ.

Και μια και διαθέτουν τηλεοπτικά συνεργεία και κάμερες, ας πάνε και μια βόλτα στον λόφο του Στρέφη (δίπλα είναι) και στην Ακαδημίας (πέντε βήματα πιο κει) να αναδείξουν ότι το πρόβλημα της τοξικοεξάρτησης είναι σοβαρό και συνολικό. Δεν είναι πρόβλημα μεμονωμένο και δεν αφορά μόνο το Πεδίο του Άρεως.

Γιατί υπάρχουν και τηλεθεατές με ελαττώματα

Υπάρχουν και αυτοί που κάνουν ζάπινγκ και ακούνε και άλλα ρεπορτάζ. Κι άλλες δηλώσεις. Όπως, για παράδειγμα το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, σήμερα το πρωί. 

Μεγάλος ασθενής αυτής της χώρας είναι η γραφειοκρατία, δήλωσε ο καθηγητής Γεωλογίας, Ευ. Λέκκας, απαντώντας στην ΕΡΤ σε ερώτηση για το τι θα μπορούσε να γίνει για να αποφευχθούν οι επιπτώσεις της χθεσινής πλημμύρας στη Μάνδρα Αττικής.

Μάλιστα ανέφερε το παράδειγμα της αγοράς ενός πακέτου χαρτιού για το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η διαδικασία που απαιτείται διαρκεί ως και 7 μήνες. Καταλαβαίνετε λοιπόν πόσοι μήνες χρειάζονται για ένα έργο που κοστίζει εκατομμύρια ανέφερε χαρακτηριστικά ο καθηγητής.

Σε έκτακτες ανάγκες θα πρέπει να υπάρχουν άλλες διαδικασίες, τόνισε ο κ. Λέκκας. Για την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων θα μπορούσαν να γίνουν παρεμβάσεις μέσα στο δάσος, αλλά για να κάνει κάποιος κάτι μέσα στο δάσος συναντά τον τοίχο που λέγεται Δασαρχείο. Τα Δασαρχεία καθυστερούν πάρα πολύ να δώσουν την άδεια για να προχωρήσουν αντιπλημμυρικά έργα. Συνεπώς υπάρχει τεράστιο πρόβλημα συντονισμού των υπηρεσιών και δεν αφήνουν τα έργα να προχωρήσουν γρήγορα.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)