to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:31 | 02.10.2018

Πολιτική

Πιάσε μια διπλωματία μέτρια με γάλα!

Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν η... διπλωματία (καφεΐνης) της Ν.Δ. για το Μακεδονικό, οι εξελίξεις μετά το δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ, η συνεδρία της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ και ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο...


Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


 

Η απάντηση Μαξίμου στις 282 λέξεις της Ν.Δ. και τα «απλά ερωτήματα»

Το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού απαντά στην ανακοίνωση της Ν.Δ. και επαναλαμβάνει τα ερωτήματα για τις συναντήσεις της κ. Σπυράκη -ως ειδικής απεσταλμένης του Κυριάκου Μητσοτάκη- με τον Ζόραν Ζάεφ. (αναλυτικά)


 

Η Μ. Σπυράκη πήγαινε να πάρει καφέ και... ουπς! Είδε τον Ζάεφ!

Μετά τον σάλο με το δημοσίευμα της γερμανικής FAZ, η εκπρόσωπος Τύπου και ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, δίνει τη δική της εκδοχή για τη συνάντηση με τον Ζ. Ζάεφ... (αναλυτικά)


 

Συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ: Συζήτηση ενόψει της Κ.Ε. στις 13-14 Οκτωβρίου

Συζήτηση για την επόμενη Κεντρική Επιτροπή που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 13-14 Οκτωβρίου, έγινε στη σημερινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον Αλέξη Τσίπρα. (αναλυτικά)


 

Λήγει η εργασιακή ομηρία ετών για τους εργαζόμενους στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

H υλοποίηση της εξαγγελίας του Πρωθυπουργού για νέες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, ώστε να λήξει η εργασιακή ομηρία ετών για τους εργαζόμενους στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», ήταν αντικείμενο της συνάντησης που είχαν σήμερα οι υπουργοί Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και η Αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, με εκπροσώπους των συμβασιούχων. (αναλυτικά)


 

Κλήση πραγματογνωμόνων για τη «μαύρη τρύπα» του ΚΕΕΛΠΝΟ αποφάσισε η Εξεταστική

Την κλήση των πραγματογνωμόνων που βρήκαν την «μαύρη τρύπα» του ΚΕΕΛΠΝΟ και του πρ. διοικητή του ΕΟΦ Δημήτρη Λιντζέρη αποφάσισε η Εξεταστική Επιτροπή για την υγεία. (αναλυτικά)


 

Απάντηση στην «προσπάθεια παραπληροφόρησης»: Τι λέει το υπουργείο για τις συντάξεις με παράλληλη ασφάλιση

Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης απαντά με αφορμή «την προσπάθεια παραπληροφόρησης σχετικά με την απονομή συντάξεων σε ασφαλισμένους και συνταξιούχους με παράλληλη ασφάλιση» (αναλυτικά)


 

Αγωγή κατά των «Νέων» κατέθεσε ο Μ. Μπαλαούρας

«Η χρηματική ικανοποίηση, για την οποία πρέπει να υποχρεωθούν η ALTER EGO και κάθε ένας άλλος από τους εναγόμενους, είναι 200.000 ευρώ, τα οποία δηλώνω ότι εκχωρώ ισομερώς στο Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΑ, στο “Χαμόγελο του Παιδιού”, στην εφημερίδα “Η ΕΠΟΧΗ” και σε φιλανθρωπικά ιδρύματα του Νομού Ηλείας» (αναλυτικά)


 

Λύση για τις δεδουλευμένες εφημερίες των γιατρών του Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» έδωσε ο Α. Ξανθός

Μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα έχουν καταβληθεί στους γιατρούς του Νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», οι δεδουλευμένες εφημερίες του Ιουλίου, όπως δεσμεύθηκε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός σε συνάντηση που πραγματοποίησε με αντιπροσωπεία των ειδικευόμενων γιατρών οι οποίοι προχώρησαν σήμερα σε επίσχεση εργασίας. (αναλυτικά)


 

Δικαιοσύνη για τον Ζακ Κωστόπουλο ζητούν 142 καλλιτέχνες της «documenta 14»

Καλλιτέχνες, συμμετέχοντες και διοργανωτές της «documenta 14» στην Αθήνα και το Κάσελ ζητούν τη διαλεύκανση της υπόθεσης του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου και την απόδοση δικαιοσύνης. (αναλυτικά)


 

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Θέματα αστυνόμευσης του κέντρου της Αθήνας στη συνάντηση με Καμίνη

Θέματα αστυνόμευσης του κέντρου της Αθήνας συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση εργασίας της Πολιτικής και Φυσικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ με τον δήμαρχο Αθηναίων, σήμερα, Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. (αναλυτικά)


 

Σε εφαρμογή η κατάργηση της προπληρωμής για τα γυαλιά οράσεως από τον ΕΟΠΥΥ

Σε εφαρμογή από χθες, 1/10, από τον ΕΟΠΥΥ το νέο σύστημα χορήγησης και αποζημίωσης οπτικών ειδών - γυαλιών οράσεως, με το οποίο καταργείται η προπληρωμή του ποσού που αποζημιώνει ο ΕΟΠΥΥ και μειώνεται η ταλαιπωρία για τους δικαιούχους. Ωστόσο, τη νέα διαδικασία απορρίπτει η Πανελλήνια Ένωση Οπτικών και Οπτομετρών. (αναλυτικά)


 

Κοινή Υπουργική Απόφαση για την ενίσχυση της καινοτομίας στις ΜμΕ

Στόχος του προγράμματος είναι η ενίσχυση επενδυτικών σχεδίων για την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων ή την εισαγωγή οργανωτικών και διαδικαστικών καινοτομιών. (αναλυτικά)


 

1,45 εκατ. ευρώ σε δήμους του Ν. Κορινθίας για την αποκατάσταση καταστροφών

Τις σχετικές αποφάσεις υπέγραψε ο Υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτης. (αναλυτικά)


 

5,5 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των μονάδων Δημόσιας Υγείας

«Θα παραδίδουμε καθημερινά στους πολίτες ένα πιο σύγχρονο, ποιοτικό και ανταγωνιστικό Δημόσιο σύστημα Υγείας». (αναλυτικά)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)