to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:52 | 14.01.2015

Πολιτική

Θαν. Πετράκος: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα ακυρώσει τη διάλυση της ΔΕΗ

Επίσκεψη στα Διοικητικά Γραφεία της ΔΕΗ στην Καλαμάτα πραγματοποίησε ο υπ. Βουλευτής Μεσσηνίας Θανάσης Πετράκος και μίλησε στους εργαζομένους.


 Μεταξύ άλλων ο Θανάσης Πετράκος τόνισε:

Βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη εκλογική μάχη των τελευταίων χρονών. Η κυβέρνηση πρέπει να ανατραπεί και στις 25 του μηνός θα έρθει αυτή η ανατροπή. Στις 25 του μηνός θα συντριβούν οι δυνάμεις της συγκυβέρνησης Σαμαρά. Στις 25 του μηνός θα αναδειχθεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Απαιτείται συστράτευση όλων των δυνάμεων. Κανείς  δεν πρέπει να και θα μείνει κανείς αμέτοχος. 

Ζούμε ιστορικές στιγμές.

Ο κ. Σαμαράς επαναφέρει το πλαστό και αστείο δίλημμα: ή εγώ ή η καταστροφή. Στις 25 του μηνός θα δοθεί τέλος στην ξέφρενη κινδυνολογία με ευθύνη του ίδιου του πρωθυπουργού. 

Η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου με στόχο την πλήρη ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ ξεπουλά ανενδοίαστα μιας επιχείρησης στρατηγικής σημασίας εκχωρώντας μέρος της εθνικής κυριαρχίας.

Το ξεπούλημα της ΔΕΗ θα διαλύσει τον ήδη ραγισμένο οικονομικό και κοινωνικό ιστό .

Οι εκλογές πλέον θα δώσουν στον λαό το δικαίωμα να αποφασίσει  ΝΑ ΜΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 24ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ. Διότι μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να ΑΚΥΡΩΣΕΙ την Πράξη Υπουργικού Συμβούλιου που διέλυσε διέσπασε και κατέστρεψε την ΔΕΗ  

Καλούμε τον λαό, το πολιτικό προσωπικό, τους φορείς, τα συνδικάτα, σε συστράτευση στον ΑΓΩΝΑ μας, γιατί ο αγώνας αυτός είναι αγώνας όλων μας.

Σας καλούμε να ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ στις 25 του μηνός, για μια νίκη του λαού για τον λαό.

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)