to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:40 | 11.11.2019

Αθλητισμός

Πέθανε ο Παύλος Γρηγοριάδης

«Ο Παύλος Γρηγοριάδης άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στους αγωνιστικούς χώρους»


Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο Παύλος Γρηγοριάδης, καλαθοσφαιριστής του ΒΑΟ και του Φιλίππου Θεσσαλονίκης, αλλά και γυμναστής επί χρόνια στον δήμο Θεσσαλονίκης, νικημένος από τη μάχη με τον καρκίνο. Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, ήταν ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του δήμου Θεσσαλονίκης.

Την είδηση γνωστοποίηση η επικεφαλή της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη ΜΑΖΙ», Κατερίνα Νοτοπούλου, που σε δήλωσή της εκφράζει τα συλλυπητήριά της προς την οικογένεια του Παύλου Γρηγοριάδη.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Ο Παύλος Γρηγοριάδης, ο αγαπημένος σύντροφος και συναγωνιστής, έχασε σήμερα τη μάχη με τον καρκίνο.

Ο Παύλος υπήρξε ακάματος αθλητής με πλούσιο βιογραφικό στην καλαθοσφαίριση, τιμώντας τη φανέλα του ΒΑΟ από τα εφηβικά του χρόνια και του Φιλίππου Θεσσαλονίκης, γνωρίζοντας επιτυχίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εργάστηκε πολλά χρόνια στο Δήμο Θεσσαλονίκης ως γυμναστής ,ενώ πριν από τη συνταξιοδότησή του υπηρέτησε στα γραφεία της παράταξης «Ανοιχτή πόλη».

Πάλεψε μέσα από τις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ, στοχεύοντας στο όραμα μιας κοινωνίας που θα προάγει την άμιλλα, τον ευγενή ανταγωνισμό και το οικουμενικό, αθλητικό πνεύμα.

Όλοι εμείς οι σύντροφοί του, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον «ψηλό» με το ιδιαίτερο χιούμορ, το καλόκαρδο βλέμμα και το χαμόγελο στα χείλη.

Τον Παύλο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Δήμου Θεσσαλονίκης και διοργάνωνε αγώνες με κοινωνική απήχηση και ουσιαστικό νόημα, ενισχύοντας τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, τους άστεγους, τους πρόσφυγες, βάζοντας τα "τρίποντα στην ανθρωπιά" που μας έκαναν όλους περήφανους.

Η παράταξη "Θεσσαλονίκη ΜΑΖΙ" και εγώ προσωπικά ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη στην Λίτσα, τον Ηλία, την Αγγελική...

Στέλνουμε θερμά συλλυπητήρια στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και τους συναθλητές του».

Συλλυπητήριο μήνυμα του Τμ. Φυσικής Αγωγής κι Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ

Το Τμήμα Φυσικής Αγωγής κι Αθλητισμού του ΣΥ.ΡΙΖ.Α αποχαιρετά  σήμερα τον αγαπημένο σύντροφο Παύλο Γρηγοριάδη.

Ο Παύλος Γρηγοριάδης άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στους αγωνιστικούς χώρους. Συνέβαλε με συνέπεια κι αποφασιστικότητα στην πρόοδο του μπάσκετ από κάθε πόστο. Ο σύντροφος Παύλος μετουσίωνε σε πράξη τις ιδέες της Αριστεράς, ξεχώριζε για το ήθος και την αγωνιστικότητα του σε κάθε μάχη που έδωσε μέσα κι έξω από τα γήπεδα.

Τον αποχαιρετούμε με βαθιά οδύνη κι εκφράζουμε στην οικογένειά του τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Καλό ταξίδι Παύλο...

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)