to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:41 | 17.03.2023

Πολιτισμός

Πέθανε ο ηθοποιός Λανς Ρέντικ σε ηλικία 60 ετών

Ο θάνατος του οφείλεται σε φυσικά αίτια. Βρέθηκε νεκρός το πρωί της Παρασκευής στο σπίτι του.


Ο ηθοποιός Λανς Ρέντικ- γνωστός για τους ρόλους του στο The Wire και στη σειρά John Wick – πέθανε σε ηλικία 60 ετών. Δεν είναι ακόμη σαφές τι προκάλεσε τον θάνατό του, αλλά πηγές της αστυνομίας ενημέρωσαν το TMZ ότι φαίνεται να είναι «φυσικός θάνατος».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Studio City της Καλιφόρνιας το πρωί της Παρασκευής. Την Τετάρτη, ο Ρέντικ δημοσίευσε μια selfie με τα σκυλιά του, όπου φαινόταν να βρίσκεται στο σπίτι του, αλλά δεν αποκάλυψε γιατί έλειπε από την πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας John Wick στη Νέα Υόρκη.

Ο Λανς Ρέντικ, ο οποίος εμφανίστηκε σε μεγάλες τηλεοπτικές σειρές όπως το "The Wire" του HBO, το "Fringe" του Fox και ταινίες όπως το franchise "John Wick", το οποίο πρόκειται να κάνει ντεμπούτο με το "John Wick: Chapter 4" την επόμενη εβδομάδα, πέθανε από φυσικά αίτια το πρωί της Παρασκευής, όπως επιβεβαίωσαν οι εκπροσωποί του.

Στο επερχόμενο "John Wick: Chapter 4", το οποίο θα βγει στις αίθουσες στις 24 Μαρτίου, ο Ρέντικ επαναλαμβάνει τον ρόλο του ως Charon, τον θυρωρό του ξενοδοχείου Continental στη Νέα Υόρκη, ο οποίος εμφανίστηκε και στις τέσσερις ταινίες. Ο Charon δούλεψε στο πλευρό του εκτελεστή του Keanu Reeve, φροντίζοντας κυρίως το νέο σκύλο του John στη δεύτερη ταινία και συμμετέχοντας στη δράση με τα όπλα στην τρίτη ταινία. Ο Reddick ήταν επίσης προγραμματισμένο να εμφανιστεί στο επερχόμενο spinoff "Ballerina", με πρωταγωνίστρια την Ana de Armas.

Ο πρώτος σημαντικός τηλεοπτικός ρόλος του Ρέντικ ήρθε στην 4η σεζόν του δράματος φυλακών "Oz" του HBO το 2000. Έπαιξε τον ντετέκτιβ Johnny Basil, έναν μυστικό αστυνομικό που προσπαθεί να σταματήσει το εμπόριο ναρκωτικών, αλλά σύντομα γίνεται και ο ίδιος εθισμένος και δολοφονεί έναν διεφθαρμένο αστυνομικό σπρώχνοντάς τον σε ένα φρεάτιο ασανσέρ. Αφού στέλνεται στο Oz, ο Basil μαχαιρώνεται μέχρι θανάτου από τον χαρακτήρα του Seth Gilliam, Clayton Hughes.

Το HBO έδωσε στον Ρέντικ το ρόλο του υπαστυνόμου της αστυνομίας της Βαλτιμόρης Cedric Daniels, έναν από τους πρωταγωνιστές, στο "The Wire" το 2002. Ήταν επικεφαλής του τμήματος ναρκωτικών και ανέβηκε σιγά σιγά στις τάξεις του κατά τη διάρκεια της πενταετούς διάρκειας της σειράς, ερχόμενος συχνά σε σύγκρουση με τους ανωτέρους του. Στο φινάλε της σειράς, παραιτήθηκε από τη θέση του ως επίτροπος και έγινε δικηγόρος υπεράσπισης ποινικών υποθέσεων.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)