to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:23 | 14.11.2020

Κοινωνία

Πέθανε ο γιατρός της Βουλής Γιάννης Μητρόπουλος

Ο καρδιολόγος Γιάννης Μητρόπουλος, ο γιατρός της Βουλής των Ελλήνων, είχε προσβληθεί εδώ και περίπου μια εβδομάδα από τον κορωνοϊό.


Ένας άνθρωπος που είχε σώσει δεκάδες ζωές εντός και εκτός Κοινοβουλίου όλα αυτά τα χρόνια, «έφυγε» την Παρασκευή σε ηλικία μόλις 52 ετών.

Ο καρδιολόγος Γιάννης Μητρόπουλος, ο γιατρός της Βουλής των Ελλήνων που ήταν αγαπητός σε όλους, από τους βουλευτές όλων των κομμάτων και τους υπαλλήλους του Μεγάρου, μέχρι τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες και τους αστυνομικούς φρουρούς, είχε προσβληθεί εδώ και περίπου μια εβδομάδα από τον κορωνοϊό.

Εξαιτίας του γεγονότος ότι προϋπήρχε υποκείμενο νόσημα, η κατάστασή του δεν εξελίχθηκε ομαλά και οι γιατροί οδηγήθηκαν στη διασωλήνωσή του. Τελικά όμως δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή.

Τα συλλυπητήρια του τ. Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση

Τα θερμά του συλλυπητήρια για την πρόωρη απώλεια του γιατρού και στελέχους της Υγειονομικής Υπηρεσίας του Κοινοβουλίου Γιάννη Μητρόπουλου προς την οικογένειά του και τους συναδέλφους του στη Βουλή εξέφρασε, ο τ. Πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Α Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Βούτσης.

«Ο αγαπημένος μας Γιάννης, γιατρός για χρόνια μέσα στη Βουλή, δεν είναι πια μαζί μας. Φύλακας άγγελος για όλο το προσωπικό, τους χιλιάδες επισκέπτες αλλά και βέβαια τους βουλευτές έδωσε, παρότι έφυγε πολύ νέος, πάρα πολλά για την επιστήμη του, για το λειτούργημά του και για την υγεία όλων μας.

Συλλυπητήριο μήνυμα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για τον θάνατο του γιατρού Γιάννη Μητρόπουλου 

"Την ειλικρινή θλίψη της" για τον θάνατο του γιατρού της Βουλής, Γιάννη Μητρόπουλου, εξέφρασε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

"'Αξιος επιστήμονας και εξαιρετικός άνθρωπος, ο γιατρός μας όπως τον αποκαλούσαμε όλοι, ήταν πάντα δίπλα σε όποιον τον χρειάστηκε για να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Η απώλεια μας συγκλονίζει όλους" αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και υπογραμμίζεται ότι "Ως στέλεχος της Υγειονομικής Υπηρεσίας του Κοινοβουλίου κέρδισε την εκτίμηση και την αγάπη όλων, βουλευτών και υπαλλήλων".

Θέλω προσωπικά να συλλυπηθώ την οικογένεια του και όλους τους συνεργάτες του στο ιατρείο της Βουλής και να καταθέσω την μεγάλη θλίψη μου για τον άδικο πρόωρο χαμό του».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)