to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:40 | 03.08.2022

Κοινωνία

Περιστέρι: Άφαντος ο σύντροφος της 17χρονης - Το σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές

Στον 21χρονο σύντροφο της 17χρονης κοπέλας που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Περιστέρι έχουν στρέψει οι αστυνομικές Αρχές τις έρευνές τους. Ο νεαρός, που είναι ύποπτος για τη δολοφονία της, καθώς είχε και κλειδιά του διαμερίσματος στο οποίο και εντοπίστηκε νεκρή η ανήλικη, παραμένει μέχρι στιγμής άφαντος.


Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του συντρόφου της προκειμένου να καταθέσει, όπως κατέθεσαν και φίλοι του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 21χρονος κάποια στιγμή επισκέφθηκε σπίτι φίλων του, πήρε κάποια ρούχα και εξαφανίστηκε.

Η αστυνομία ερευνά τα πάντα γύρω από την ταυτότητα του 21χρονου προκειμένου να εντοπίσει σημεία στα οποία μπορεί να έχει «κρυφτεί», αφού μέχρι τώρα ο ίδιος δεν έχει εμφανιστεί στο Τμήμα να δώσει κατάθεση έχοντας κλειστό το κινητό του τηλέφωνο.

Εξετάζεται το σενάριο να του είχε ζητήσει να χωρίσουν

Θυελλώδης φαίνεται πως ήταν η σχέση μεταξύ της 17χρονης και του 21χρονου συντρόφου της με αρκετούς καυγάδες και συχνούς κάτι που ήξεραν συγγενείς και φίλοι της κοπέλας. Σύμφωνα με πληροφορίες που ανέφερε στο OPEN η Ελευθερία Σπυράκη, η αστυνομία εξετάζει το σενάριο η κοπέλα να του ζήτησε να χωρίσουν και εκείνος να εξοργίστηκε.

Το χρονικό της γυναικοκτονίας

Η 17χρονη βρέθηκε νεκρή εντός διαμερίσματος, επί της οδού Αραχώβης 48, στο Περιστέρι. Η 17χρονη, όπως και η μητέρα της, εργαζόταν σε μαγαζί με τυρόπιτες. Η μητέρα της είχε φύγει από το σπίτι όταν πήγε εκεί ο φερόμενος ως δράστης της γυναικοκτονίας και γύρω στις 8 το βράδυ, που η κόρη της έπρεπε να πάει στη δουλειά άρχισε να της τηλεφωνεί γιατί δεν φάνηκε.

Το θύμα εντόπισε η μητέρα και η αδελφή της στο σπίτι περίπου τα μεσάνυχτα και έφερε μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα, γεγονός που υποδεικνύει ότι δέχτηκε άγριο ξυλοδαρμό. Σε κατάσταση σοκ η μητέρα της κάλεσε τις Αρχές.

Στο σημείο έφτασαν κλιμάκια του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και των Εγκληματολογικών Ερευνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διαμέρισμα δεν έφερε ίχνη παραβίασης και διάρρηξης, οπότε πιθανώς το θύμα γνώριζε τον δολοφόνο και άνοιξε την πόρτα.

Περιστέρι γυναικοκτονία

φωτ. Eurokinissi / Τατιάνα Μπόλαρη

Πηγές: Αυγή, Έθνος

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)