to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:20 | 04.04.2014

Πολιτική

Περιοδεία της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας στις Σέρρες

Από τα γραφεία της ΕΡΑ Σερρών ξεκίνησε η περιοδεία της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας στο νομό Σερρών


Το κλιμάκιο της Περιφερειακής Παράταξης, αποτελούμενο από την υποψήφια Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Δέσποινα Χαραλαμπίδου, τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Σταύρο Παπαϊωάννου, την βουλευτή Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Σταμπουλή και στελέχη της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας, συναντήθηκε με τους εργαζόμενους στην ΕΡΑ που κρατάνε ζωντανό το σταθμό εκπέμποντας κανονικά και από τις δύο δημόσιες συχνότητες. Στην συνάντηση οι εργαζόμενοι τόνισαν ότι είναι διατεθειμένοι να φτάσουν την προσπάθειά τους μέχρι να επαναλειτουργήσει η ΕΡΑ Σερρών ενώ δήλωσαν ότι γνωρίζουν πως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό με την παρούσα κυβέρνηση του μνημονίου αλλά μόνο με την ανατροπή σε κεντρικό επίπεδο.

Από την πλευρά της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας η Δέσποινα Χαραλαμπίδου και ο Σταύρος Παπαϊωάννου εξήραν την υποδειγματική στάση των εργαζομένων και δήλωσαν ότι «θα εξαντλήσουμε κάθε μέσο της Περιφέρειας στην κατεύθυνση επαναλειτουργίας συνολικά της ΕΡΤ αλλά και ειδικότερα στην Κεντρική Μακεδονία. Η δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση αποτελεί θεσμό απαραίτητο και δείκτη δημοκρατίας σε μία κοινωνία». Στην συνέχεια το κλιμάκιο επισκέφτηκε την λαϊκή αγορά της Ηράκλειας και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής και πωλητές για τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν στον νομό.

Στις 12:00 το μεσημέρι η Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα πραγματοποίησε συνάντηση στο Χαρωπό με αντιπροσώπους της Επιτροπής Κατοίκων Ενάντια στην Εξόρυξη Χρυσού όπου ενημερώθηκαν για την κατάσταση στην περιοχή, τονίζοντας ακόμη μια φορά την θέση της παράταξης για την προστασία του περιβάλλοντος ενάντια σε “επενδύσεις” που καταστρέφουν τη φύση σε όφελος των εργολάβων.

Η περιοδεία στις Σέρρες θα συνεχιστεί με συναντήσεις με κατοίκους και φορείς στην περιοχή του Παλαιοκάστρου, όπου θα πραγματοποιηθεί συζήτηση σε σχέση με το τοπικό ΧΥΤΑ, με τους εργαζόμενους της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης και με την εκδήλωση παρουσίασης του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη και υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων των Σερρών στις 19:00 στην ταβέρνα   «ΑΗΔΟΝΙΑ» (Δ. Μαρούλη 41) στις Σέρρες.

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)