to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

8:04 | 22.03.2019

Πολιτική

Περιοδεία και συναντήσεις του Π. Κουρουμπλή σε Θήβα, Λιβαδειά, Δίστομο

Ο Βουλευτής, τέως Υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, πραγματοποίησε την Πέμπτη, στο πλαίσιο της προεκλογικής του καμπάνιας, περιοδεία στον νομό Βοιωτίας όπου είχε σειρά συναντήσεων με τοπικούς αξιωματούχος και φορείς.


Αρχικώς ο κ. Κουρουμπλής επισκέφτηκε την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία στο Σχηματάρι της Βοιωτίας και συνομίλησε με το σωματείο εργαζομένων της ΕΑΒ. Ο πρόεδρος Ζαχαρίας Γκίκας, ο διευθύνοντας σύμβουλος Γεώργιος Μαζαράκης και ο αντιπρόεδρος Χαράλαμπος Παπασπύρος προσέφεραν μάλιστα μια αναμνηστική πλακέτα της ΕΑΒ για την αμέριστη υποστήριξή του στο έργο της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας.

Από παρόντα τηλεοπτικά συνεργεία ο κ. Κουρουμπλής σχολίασε τις επικείμενες αρχαιρεσίες: «Είναι κρίσιμες οι Ευρωεκλογές, διεξάγονται σε ένα κομβικό σημείο για την ήπειρο. Μια Ευρώπη που απειλείται από τον Ευρωσκεπτικισμό και οφείλουμε να τον αναχαιτίσουμε καθώς υπονομεύει το ευρωπαϊκό εγχείρημα. Πρέπει να πείσουμε τον κόσμο ότι υπάρχει και μια άλλη Ευρώπη, αυτή της κοινωνικής δημοκρατίας και της αλληλεγγύης. Και, κυρίως, μια Ευρώπη που θα εξάγει την ελπίδα σε όλους τους λαούς του κόσμου για μια καλύτερη ζωή».

Κατόπιν ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής επισκέφθηκε τον δήμο Θηβαίων και συναντήθηκε με τον δήμαρχο Σπύρο Νικολάου, τους αντιδημάρχους Ανδρέα Χατζησταμάτη και Σπύρο Κίτσο αλλά και τη διευθύντρια της οικονομικής υπηρεσίας του δήμου, Κερασία Ντανάση.

Ακολούθησε η επίσκεψή του στην Αλίαρτο. Στο δημαρχείο συναντήθηκε με τον δήμαρχο Γιώργο Ντασιώτη και τον βουλευτή Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Θηβαίο. Στο δε εξελιγμένο Κέντρο Υγείας της πόλης είχε ενδιαφέρουσα συνομιλία με την προϊστάμενη του νοσηλευτικού τμήματος, Βασιλική Σφήκα.

Ακολούθησε η Λιβαδειά. Ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής επισκέφθηκε αρχικώς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιβαδειάς και είχε συζήτηση για τα θέματα ασφάλειας και μέριμνας της περιοχής.

Σε συνέχεια της σημερινή περιοδείας στη Βοιωτία, συναντήθηκε με τη δήμαρχο Λεβαδέων Γιώτα Πούλου, τον Βουλευτή Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκο Θηβαίο και τους αντιδημάρχους κ.κ. Χρήστο Κυπραίο, Πανωραία Κοσμίδη και Κώστα Καπλάνη. Συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με τις δυνατότητες διεκδίκησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων από τον Α’ Βαθμό Αυτοδιοίκησης με στόχο την αναβάθμιση της καθημερινότητας των δημοτών και την εξέλιξη των πόλεων, καθώς και ζητήματα ανάπτυξης που αφορούν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λεβαδέων. Αναφέρθηκαν επίσης στην άψογη και εποικοδομητική συνεργασία που είχαν κατά την υπουργική θητεία του κ. Κουρουμπλή και αμφότεροι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις επικείμενες εκλογές.

Εν συνεχεία ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής συναντήθηκε με διοικήτρια του νοσοκομείου Λιβαδειάς, κ. Ευμορφία Βαλλά, τον διοικητή του νοσοκομείου Θηβών κ. Δημήτρη Αγάτσα και πλήθος κόσμου κατά τη διάρκειά επίσκεψής του στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.

 6 άτομα, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Ακολούθησε η επίσκεψή του στο Δίστομο όπου είχε συζήτησε με τοπικούς αξιωματούχους, και κατόπιν η επίσκεψή του εργοστάσιο Αλουμίνιον της Ελλάδος, όπου συνομίλησε με αρκετούς εργαζομένους αλλά και μέλη του σωματείο τους.

Η περιοδεία του κ. Κουρουμπλή συνεχίζεται και από Παρασκευή 22 Μαρτίου έως Κυριακή 24 Μαρτίου θα βρεθεί στον νομό Αιτωλοακαρνανίας, όπου θα έχει αρκετές συναντήσεις ενώ θα μιλήσει στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, στην Αμφιλοχία και στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Μεσολογγίου.

 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, κουστούμι

Ο κ. Κουρουμπλής παρέλαβε από τη διοίκηση της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας στο Σχηματάρι της Βοιωτίας, αναμνηστική πλακέτα για την αμέριστη υποστήριξή του στο έργο της ΕΑΒ.

Κατόπιν, από την Κυριακή 24 Μαρτίου έως και την Τρίτη 26 Μαρτίου ο Βουλευτής, τέως Υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, θα κάνει περιοδεία στη Ρόδο, στην Κω και στη Λέρο.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)