to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Περαστικά σας κύριε Δανίκα

Ο Δημήτρης Δανίκας, ο γνωστός πρώην της Αριστεράς, ετοίμασε ένα νέο πόνημα αυτή τη φορά.


Έγραψε, ως άλλο Γραφείο Τύπου του Πρώτου Θέματος, την απάντηση της εν λόγω «εφημερίδας» στην ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για το εμετικό δημοσίευμα που αφορούσε την Ιδρυτική Συνδιάσκεψη της. Χρειάζεται προς τον κύριο Δανίκα και προς όλο το συγκρότημα που έχει πάρει εργολαβία την συκοφάντηση του ΣΥΡΙΖΑ και τον εκφασισμό της ελληνικής κοινωνίας, μια υπενθύμιση. Μην μπλέκετε μαζί μας. Δεν είμαστε από τον κόσμο σας. Δεν μιλάμε τη γλώσσα σας. Δεν ζήσαμε μαζί τις χρυσές μέρες του εκσυγχρονισμού. Δεν γίναμε ποτέ κομμάτι του lifestyle που χτίσατε με το δικό σας λιθαράκι από κοινού μπουζουκόβιοι και «αντισυμβατικοί» σχολιαστές των τηλεπαραθύρων.

Δεν γίναμε ποτέ κρατικοδίαιτα βαμπίρ, ξεπουλώντας αρχές και ηθική. Δεν υπηρετήσαμε ποτέ τα κυρίαρχα μιντιακά συγκροτήματα για να ικανοποιήσουμε μαζί με το βιοπορισμό και τη ματαιοδοξία μας. Αρνηθήκαμε μαζί με ένα μεγάλο μέρος της γενιάς μας να γίνουμε αυτοί που γουστάρουμε να βλέπουμε το γυναικείο σώμα σε συσκευασία δώρου για να ικανοποιηθούν οι αρσενικές πόρνες της τηλεθέασης. Δεν γελάσαμε ποτέ με τα σεξιστικά και ρατσιστικά αστεία σας. Δεν ταξιδέψαμε ποτέ με τα σκάφη και τα τζετ σας. Καταλαβαίνουμε απολύτως τον πανικό σας, τόσο τον δικό σας κύριε Δανίκα, όσο και των φίλων σας. Δεν μας έχετε καμιά εμπιστοσύνη και έχετε δίκιο. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι η εποχή των χρυσών τέκνων της Αριστεράς που πέρασαν στην απέναντι πλευρά για να κεφαλαιοποιήσουν αγώνες και θυσίες, έχει τελειώσει.

Περαστικά σας κύριε Δανίκα. Το «Μεγάλο φαγοπότι», ρίχνει τίτλους τέλους. Στα προσεχώς έρχεται το «Οι μέρες της αφθονίας σας, είναι μετρημένες». Πιάστε θέση στον εξώστη.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)