to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:38 | 02.12.2014

Κοινωνία

Πάτρα: Σε εξέλιξη η πορεία αλληλεγγύης στον Ρωμανό

Ζητούν να δοθεί η εκπαιδευτική άδεια στον απεργό πείνας και να ικανοποιηθούν τα αιτήματά του


Με πληροφορίες από patrastimes.gr

Νεότερη ενημέρωση 19.18'

Με σύνθημά τους "Ελλάς Ελλήνων Αστυνομικών" οι συμμετέχοντες στην πορεία διαδηλώνουν, ζητώντας να δοθεί η εκπαιδευτική άδεια στον Νίκο Ρωμανό.

Νεότερη ενημέρωση 19.07'

Ξεκίνησε πριν λίγα λεπτά η πορεία αλληλεγγύης στην οποία συμμετέχουν μεταξύ άλλων μέλη της ΝΑΡ, της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, αντιεξουσιαστές κ.α., οι οποίοι και ζητούν ικανοποιηθούν τα αιτήματα του απεργού πείνας Ρωμανού. Η πορεία ακολουθεί τη διαδρομή Κορίνθου - Αράτου - Μαιζώνος - Γούναρη και ξανά Κορίνθου.

Νεότερη ενημέρωση 18.58'

Περισσότερα από 500 άτομα συμμετέχουν στην αποψινή κινητοποίηση μπροστά από το Παράρτημα στην οδό Κορίνθου προκειμένου να συμπαρασταθούν στους απεργούς πείνας. Αυτή την ώρα οι συμμετέχονται ετοιμάζονται για να ξεκινήσουν την πορεία αλληλεγγύης με κατεύθυνση προς την Οδό Αράτου.

Νεότερη ενημέρωση 18.45΄

Εκλεισε η οδός Κορίνθου, στο ύψος της Κολοκοτρώνη, λόγω της συγκέντρωσης αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας στο πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου.

Η κίνηση των οχημάτων γίνεται με εκτροπή της κυκλοφορίας στην οδό Κολοκοτρώνη.

 Πρώτη ενημέρωση 18.13΄

Ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα η προσέλευση αλληλέγγυων στο χώρο του πρώην Παραρτήματος του Πανεπιστημίου Πατρών στην οδό Κορίνθου προκειμένου να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο – πορεία αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας Νίκο Ρωμανό και Ηρακλή Κωστάρη. Αυτή την ώρα βρίσκονται στο σημείο περίπου 150-200 άτομα

Να σημειωθεί πως η πορεία, που θα έχει σημείο εκκίνησης το πρώην Παράρτημα, διοργανώνεται από την Νεολαία- Κομμουνιστικής Απελευθέρωσης Πάτρας, η οποία με ανακοίνωσή της εκφράζει τη συμπαράστασή της  και την αλληλεγγύη της «στους Νίκο Ρωμανό και Ηρακλή Κωστάρη που με το έσχατο μέσο της απεργίας πείνας αγωνίζονται για να τους παρασχεθούν οι προβλεπόμενες για όλους τους κρατούμενους εκπαιδευτικές άδειες, για τις οποίες και οι δύο πληρούν όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα πρόσκληση για συμμετοχή στην πορεία απηύθυνε και η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, ενώ συμπαράσταση στο Νίκο Ρωμανό δήλωσε με ανακοίνωσή της και η Δημοτική Αρχή της Πάτρας.

Να υπενθυμίσουμε πως νωρίς σήμερα το μεσημέρι, ομάδα αντιεξουσιαστών, προχώρησε σε συμβολική κατάληψη στην είσοδο του Δημαρχείο της Πάτρας, επί της οδού Μαιζώνος.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)