to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:08 | 08.04.2013

Κοινωνία

Πάτρα: Δικαιώθηκαν στα δικαστήρια αλλά δεν τους προσλαμβάνει το ΠΓΝΠ - 11 εργαζόμενοι στην...αναμονή

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα τους


Δικαιώθηκαν στα δικαστήρια αλλά δεν τους προσλαμβάνει το ΠΓΝΠ. Ο λόγος για 11 εργαζόμενους που όπως καταγγέλλει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας δικαιώθηκαν αλλά δεν εισακούονται. Το Εργατικό Κέντρο  συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα 11 εργαζομένων του νοσοκομείου του Ρίου και ζητά  να υλοποιηθεί άμεσα  και να τεθεί σε εφαρμογή η Απόφαση 34/2013 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πατρών.

Όπως αναφέρει το Εργατικό Κέντρο, η Δικαστική Απόφαση δικαιώνει τους 11 εργαζόμενους: 1)Ευδοκία Κατσικαρώνη του Γεωργίου, 2) Ευπραξία Ράπτη του Πέτρου, 3) Χριστίνα Αηδόνι του Παναγιώτη, 4) Γεωργία Παπαδοπούλου του Αθανασίου, 5) Μαρία-Σπυριδούλα Τελίδη του Κωνσταντίνου, 6) Κασσιανή Δούβρη του Αγγελή, 7) Μαρία Βλαντή του Βασιλείου, 8) Κωνσταντίνα Σμυρίλιου του Δημητρίου, 9) Νικόλαο Αργυρόπουλο του Θεμιστοκλή, 10) Γεώργιο Στεφανόπουλο του Παναγιώτη και 11) Δέσποινα Αδαμοπούλου του Γεωργίου, του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ», όπου εργάζονταν με σύμβαση ορισμένου χρόνου.

Οι εργαζόμενοι έκαναν προσφυγή με αγωγή στα Ελληνικά Δικαστήρια, διεκδικώντας σύμβαση αορίστου χρόνου με το Νοσοκομείο του Ρίου Πάτρας «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ». Δικαιώθηκαν από τα Δικαστήρια, με Απόφαση που αναγνωρίζει ότι παρείχαν εξαρτημένη εργασία αορίστου χρόνου!

Το Νοσοκομείο «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ» δεν έχει υλοποιήσει την Απόφαση πάραυτα. Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας προειδοποιεί τη Διοίκηση του Νοσοκομείου ότι θα εξαντλήσει όλα τα ένδικα και αγωνιστικά μέσα προκειμένου να υλοποιηθεί η απόφαση.

Πηγή: thebest.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)