to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:23 | 19.12.2014

Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Να δοθούν σήμερα απαντήσεις για τις καταγγελίες Χαϊκάλη

«Απευθυνόμαστε προς πάσα κατεύθυνση για να δοθούν σήμερα απαντήσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα που είναι πολύ σοβαρό και κανείς δεν μπορεί να το αντιμετωπίζει μικροκομματικά και μικροπολιτικά»


Σαφείς αποστάσεις από τις καταγγελίες Χαϊκάλη ότι αποπειράθηκαν να τον δωροδοκήσουν για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κράτησε το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή.

Τόσο ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, όσο και ο αντιπρόεδρος Γιάννης Δριβελέγκας και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Κώστας Τριαντάφυλλος ανέφεραν ότι το Κοινοβούλιο δεν προσφέρεται για θεάματα, δεν είναι ούτε τηλεόραση, ούτε θέατρο και οι πολίτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους για το ποιους στέλνουν εδώ.

«Απευθυνόμαστε προς πάσα κατεύθυνση για να δοθούν σήμερα απαντήσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα που είναι πολύ σοβαρό και κανείς δεν μπορεί να το αντιμετωπίζει μικροκομματικά και μικροπολιτικά», άνοιξε τη συζήτηση ο Κώστας Τριαντάφυλλος ενώ ο Γιάννης Δριβελέγκας που συνυπέγραψε, είπε πως πρέπει να τιμωρηθούν όσοι διαρρέουν τέτοια πράγματα. «Η σιωπή δεν δικαιολογείται, είναι υποχρέωση όλων μας απέναντι στους ελάχιστους που δέχονται να καλύπτεται η δική τους μη ηθική ακεραιότητα», τόνισε ο Απόστολος Κακλαμάνης. «Να αναλάβει κι ο λαός τις ευθύνες του για το ποιους στέλνει εδώ μέσα, δεν είναι ούτε τηλεόραση, ούτε θέατρο η Βουλή», είπε ο Γιάννης Δριβελέγκας.

Σχετική ανακοίνωση για την υπόθεση εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ:

Άμεση και πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών Χαϊκάλη από τα αρμόδια όργανα της δικαιοσύνης, ζητά το ΠΑΣΟΚ. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του κόμματος, «σε μια περίοδο όπου οι διαδικασίες εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας βρίσκονται σε εξέλιξη επιβάλλεται όλες οι πολιτικές δυνάμεις να προστατεύσουμε την δημοκρατική ομαλότητα και διαφάνεια και να μην επιτρέψουμε να δηλητηριάζεται η πολιτική ζωή της χώρας».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)