to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:24 | 27.11.2012

left.gr

Πολιτισμός

Παρουσίαση του βιβλίου-cd «Κατερίνα Γώγου Πάνω Κάτω η Πατησίων» από την ΕΡΤ και το Δεύτερο Πρόγραμμα

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας από το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 και από την ιστοσελίδα της ΕΡΤ www.ert.gr/webtv.


Το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 σε συνεργασία με τις εκδόσεις «ΟΔΟΣ ΠΑΝΟΣ» παρουσιάζουν την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, στις 15.00, στο studio E της Ελληνικής Ραδιοφωνίας την έκδοση του βιβλίου-cd «Κατερίνα Γώγου Πάνω Κάτω η Πατησίων».

Για την έκδοση θα μιλήσουν ο Γιώργος Χρονάς και οι επιμελητές του υλικού που παρουσιάζεται στο βιβλίο-cd Γιώργος Κορδέλλας και Άγγελος Σφακιανάκης.

Για την Κατερίνα Γώγου, τη σχέση της με την τέχνη, το θέατρο, την ποίηση, την κοινωνία, την μοναξιά θα μιλήσουν η Όλια Λαζάριδου, ο Αντώνης Καφετζόπουλος και η Λίνα Νικολακοπούλου.

Η «Ζαν ντ’Άρκ των Πατησίων», όπως την αποκαλεί σε ένα κείμενο του ο Αντώνης Καφετζόπουλος «…αγαπούσε ακριβώς όσο μισούσε, αλλά, λίγο παραπάνω. Και είχε εκείνο το πάθος, το Πάθος».

Μελοποιημένα ποιήματα της Κατερίνας Γώγου θα ερμηνεύσουν η Ρίτα Αντωνοπούλου με τη συνοδεία του Μάριου Στρόφαλη στο πιάνο, ο Παναγιώτης Μάργαρης στην κλασική κιθάρα, ο Λόλεκ με την κιθάρα του.

Συμπράττουν η Βάσω Αλλαγιάννη, ο Ματί Παλαιολόγος στο πιάνο, ο Αθανάσιος Γκιουλετζής στο βιολί, η Σαββίνα Γιαννάτου με τη συνοδεία του Τάσου Ρωσόπουλου στο πιάνο, ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης με την κιθάρα του, ο Κώστας Χαριτάτος με την Βασιλική Καρακώστα με συνοδεία από κιθάρες και ο Τάκης Γραμμένος με μικρό σύνολο.

Παρουσιάζει ο Πάνος Χρυσοστόμου.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας από το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 και από την ιστοσελίδα της ΕΡΤ www.ert.gr/webtv.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)