to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:34 | 21.02.2014

Πολιτική

Παρουσίαση προγραμματικών αξόνων από τον Υπ. Δήμαρχο Καρδίτσας Β. Βαρελά

Μετά την ανάδειξη του υποψηφίου Δημάρχου της Δημοτικής Κίνησης Καρ.Πό.Σ (Καρδίτσα Πόλις της Συλλογικότητας) Βάιου Βαρελά, σε πρόσφατη ολομέλεια (02/02), σειρά έχει η παρουσίαση των προγραμματικών αξόνων.


Ο Βάιος Βαρελάς, την Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου, στις 11 το πρωί, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο, παρουσιάζει τους βασικούς άξονες, όπως αυτοί προέκυψαν μέσα από συλλογικές και συμμετοχικές διαδικασίες, πρακτική που διαπνέει τον τρόπο λειτουργίας της Καρ.Πό.Σ.

Δήλωση του Βάιου Βαρελά


 «Η Δημοτική μας κίνηση θα δώσει την μάχη για την ανατροπή της σημερινής διοίκησης του Δήμου, που αποτελεί το στήριγμα και τον κύριο εκφραστή των μνημονιακών πολιτικών στον τόπο μας. Μια μάχη δύσκολη αλλά νικηφόρα.
Σε αυτή τη μάχη θα επιδιώξουμε την ολόπλευρη συμμετοχή των δημοτών μας τόσο στην λήψη των αποφάσεων που τους αφορούν όσο και στην υλοποίησή τους.
 
Αγωνιζόμαστε:
Για την ανατροπή των μνημονιακών δυνάμεων που κυβερνούν την χώρα μας και του  ντόπιου  εκφραστή της πολιτικής αυτής που δεν είναι άλλος από τον σημερινό Δήμαρχο Καρδίτσας. 

 
Δεσμευόμαστε:
Για τη διατήρηση της συλλογικότητας, της δημοκρατίας και της διαφάνειας στην λήψη και την υλοποίηση των αποφάσεών μας. Για μας στην Καρ.Πό.Σ οι δημότες μας  είναι συμμέτοχοι στη διεκδίκηση και επίλυση των προβλημάτων που αφορούν όλους μας.


Για την συμμετοχή μας στους αγώνες του δημοκρατικού κινήματος ενάντια στις πολιτικές που καταργούν τις λαϊκές κατακτήσεις και που  οδηγούν τους πολίτες, με μαθηματική ακρίβεια,  στην εξαθλίωση.


 Υποσχόμαστε:
Την εφαρμογή μιας άλλης πολιτικής λογικής, που δεν θέλει το Δήμο πεδίο πελατειακής εξυπηρέτησης, διαχειριστή των πολιτικών του Υπουργείου Εσωτερικών, εργαλείο εκκόλαψης και εφαρμογής αντιδημοκρατικών, αντεργατικών αποφάσεων.

Την υλοποίηση των δεσμεύσεών μας όπως αυτές έχουν καταγραφεί στην πολιτική μας διακήρυξη και τις προγραμματικές μας θέσεις».

Ποιος είναι ο Βάϊος Βαρελάς


Ο Βάιος Βαρελάς γεννήθηκε στην Καρδίτσα το 1953. Αποφοίτησε από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο το 1976 ως Πολιτικός Μηχανικός.
Μέλος της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος, του ΚΚΕ Εσωτ, της ΕΑΡ, του ΣΥΝ και τώρα της Γραμματείας της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας. Ήταν υποψήφιος βουλευτής στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις του 2012.

Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Ν. Καρδίτσας (1984 - 1988) και πρόεδρος του 1ου ΔΣ του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Καρδίτσας. Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Αντιπροσωπείας και του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Τ.Ε.Ε. Κ/Δ Θεσσαλίας επί σειρά ετών.

Δημοτικός σύμβουλος Καρδίτσας (1990 - 2002) και επί τετραετία Αντιδήμαρχος, υπεύθυνος για τα κοινωνικά προβλήματα της εποχής, τα θέματα επικοινωνίας του Δήμου με τους δημότες και τη νεολαία και τα προβλήματα της.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)