to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Παρόμοια φαινόμενα οι αρνητές του ιού και οι "ψεκασμένοι" αρνητές των υποκλοπών

Γέμισε "ψέκες"- αρνητές των κυβερνητικών ευθυνών στην υπόθεση των υποκλοπών το Facebook. Οι γνωστοί "Κυριακίστας-Υποκλοπίστας", καθοδηγούμενοι από πασίγνωστά τρολ της ΝΔ, διαχέουν απίθανες θεωρίες συνωμοσίας που θα τις ζήλευε ο Στιβ Μπάνον και οι πιο έξαλλοι Τραμπικοί και Μπολσοναρικοί της διεθνούς Αlt Right


Μας λένε ότι θύλακες του ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΥΠ έκαναν τις υποκλοπές κι ας την είχε υπαγάγει ο Μητσοτάκης στον πλήρη και αποκλειστικό έλεγχό του. Κι ας είχε τοποθετήσει τοποτηρητές επί των "κοριών" τον ανιψιό του Δημητριάδη και τον έμπιστό του Κοντολέοντα. Προτιμούν,  προκειμένου να μην πουν ότι τα ήξερε όλα, να τον παρουσιάζουν ως άτομο μειωμένου καταλογισμού, άρα ανίκανο για τη θέση του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς αυτών των ανίατα ψεκασμένων και αρνητών,  τα στικάκια με τις ηχογραφήσεις οι εγκάθετοι του ΣΥΡΙΖΑ  τα έδιναν στον Βαξεβάνη  κι αυτός τα διαβίβαζε στον άλλον "κλεπταποδόχο" τον Τσίπρα.

Έδιναν επίσης στοιχεία στους Νew York Times, στον Guardian, στο Spiegel, στη Σαμπάχ, στη Μιλιέτ και σε όλο τον ανθελληνικό ξένο Τύπο.  Ακόμη  στον Τέλλογλου, στην Εφημερίδα των Συντακτών,  στην  Καθημερινή, στα ΝΕΑ και το Βήμα, όπου δρούσε ο πράκτορας Καρακούσης (ευτυχώς, τον πήραν χαμπάρι και  απομακρύνθηκε).

Ο Τσίπρας κατ' αυτούς  είναι από την εποχή του 15μελούς πράκτορας του Πούτιν και του Ερντογάν, με αποστολή να αποσταθεροποιήσει την κυβέρνηση, δηλαδή, την Ελλάδα αλλά  και τη Νοτιοανατολική  Πτέρυγα του ΝΑΤΟ. Δεν τα κατάφερε το 2015 όταν ήθελε να βγάλει τη χώρα από το ευρώ, διεκδικώντας πρόωρα ρυθμίσεις και πόρους όπως αυτούς του Ταμείου Ανάκαμψης και τη χαλάρωση του Συμφώνου Σταθερότητας, το προσπαθεί ξανά. Τώρα μάλιστα είναι πιο ισχυρός γιατί τον σιγοντάρουν  ακόμη και φανατικοί τότε αντίπαλοί του και εμβληματικοί παράγοντες του αντιΣΥΡΙΖΑ μετώπου, όπως ο Βενιζέλος και  ο Αλιβιζάτος,  που  τους έπιασε ο πόνος και  ζητούν την τήρηση του Συντάγματος και των Νόμων, ενώ ο δειλός "ισαποστάκιας" Μανιτάκης κάνει νερά και "κόβει λάσπη".

Για να μη μιλήσουμε για τον Ανδρουλάκη που αντί μετά την υπόθεση Καϊλή  να κρυφτεί  και να βάλει το εθνικό συμφέρον της παραμονής του Μητσοτάκη στην πρωθυπουργία  πάνω  από την παρακολούθησή του, δεν θέλησε να πάει να ενημερωθεί από τον Γεραπετρίτη για να θυμηθεί ξανά  καλαμπούρια που έλεγε στις υποκλαπείσες συνομιλίες του για την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά. Αρνήθηκε να μάθει πρώτος το περιεχόμενο του νέου νόμου για την ΕΥΠ, τα οικονομικά στοιχεία από την εξαγωγή του Predator στη Μαυριτανία και σε άλλες προηγμένες ημιδικτατορίες στην υποσαχάρια Αφρική, καθώς και το  προσχέδιο της γνωμοδότησης Ντογιάκου. Δεν συμφώνησε, δηλαδή,  να μπουν από τώρα οι βάσεις για  το σχηματισμό  δημοκρατικής- προοδευτικής κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ από την πρώτη Κυριακή της απλής αναλογικής και να μείνει έτσι χωρίς "γραμμή" και πρόταση εξουσίας ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Μητσοτάκης άργησε να καταλάβει τι συνέβαινε κάτω από τη μύτη του,  γιατί προέλαυνε στο Ντονέτσκ, κατακτούσε τα Εξάρχεια, νικούσε τον κορονοϊό, κατατρόπωνε την ακρίβεια, έφερνε επενδύσεις και μοίραζε food και fuel pass. 

Γενικά είναι πολύ κουρασμένος, αφού έχει να φύγει για Σαββατοκύριακο από την προηγούμενη Παρασκευή. Υπάρχει φόβος μήπως παραιτηθεί σαν την πρωθυπουργό της Νέας Ζηλανδίας για να αφοσιωθεί στη Μαρέβα, που του ζητά απεγνωσμένα τέταρτο παιδί.

Εν πάση περιπτώσει, δεν θα  κρεμάσουμε τον καλύτερο πρωθυπουργό της χώρας μετά τον πατέρα του,  γιατί στην ΕΥΠ σε αντίθεση με ό, τι άλλο καταπιάστηκε τα έκανε θάλασσα.

Ο Ράμμος (αχ, αυτός ο Ράμμος!) τρελάθηκε και ζήλεψε  που αντί για τον ίδιο  έγινε Πρόεδρος Δημοκρατίας η Σακελλαροπούλου που στη Νομική αντέγραφε από αυτόν στα μαθήματα και γι' αυτό μετέτρεψε την ΑΔΑΕ από ανεξάρτητη σε ανεξέλεγκτη Αρχή-γιάφκα του ΣΥΡΙΖΑ και επιδίδεται σε δικαστικούς  ακτιβισμούς στον ΟΤΕ,  στη Vodafone και στη Wind.  Επιμένει,  μάλιστα, με περισσό θράσος και "αυτοπροσκαλούμενος" να ενημερώσει πριν τις εκλογές  για τις υποκλοπές  τη Βουλή και τον  γνωστό από το αμίμητο  "κυρία Κρούγκμαν",  διανοούμενο πρόεδρο της Επιτροπής (α)Διαφάνειας του Κοινοβουλίου κύριο (κου)Μπούρα.  Πρόκειται για βαριά  προσβολή του ανδρός ανήμερα της γιορτής του  μετά  γουρνοπούλας στα "Βλάχικα" της Βάρης, που σωστά απέρριψαν οι βουλευτές της ΝΔ.

Στο χορό των αποκαλύψεων μπαίνει τώρα  και  άλλος αγνώμων Πρόεδρος Ανεξάρτητης Αρχής, ο προστάτης δήθεν των προσωπικών δεδομένων Μενουδάκος, πρώην ανώτατος δικαστής και αυτός. Τέτοια είναι τα χάλια της Δικαιοσύνης που μόνο ένας γιατρός από την Θεσσαλία, γαλουχημένος από την αξέχαστη κραυγή "Καρδίτσα, Καρδίτσα" του Έβερτ, ονόματι Τσιάρας (και ουχί Τσιάρτας, άλλο ανέκδοτο αυτός),   μπορεί να θεραπεύσει. Τον Μενουδάκο είχε στρέψει εναντίον της Κεραμέως ο Φίλης, βάζοντάς τον να γνωμοδοτήσει εναντίον της Cisco και της άλλης δήθεν  μεγάλης υποκλοπής προσωπικών στοιχείων μαθητών και εκπαιδευτικών. Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς την αξιοπιστία του. Κι ας λέει ότι οι υπηρεσίες του  βρήκαν κι αυτές στοιχεία για  απόπειρες να μολυνθούν τηλέφωνα με λογισμικά παρακολούθησης.

Αυτή είναι λίγο πολύ η σύνθεση της νέας ψεκαστικής ουσίας. Στις πιο ενισχυμένες εκδοχές της καταλήγει σε ακραία παραληρήματα. Όπως, ότι  το σύμπαν όλο  συνωμοτεί να διώξει τον Μητσοτάκη από πρωθυπουργό, αλλά, δεν θα τα καταφέρει. Ότι είναι τιμή μας και καμάρι μας να μπαίνει ο Κυριάκος  στο σπίτι μας και να μας παρακολουθεί, όποτε θέλει. Άλλωστε, όποιος/α  δεν έχει κάτι να κρύψει δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Ότι όλοι οι πρωθυπουργοί το ίδιο έκαναν, ότι αυτά παντού και πάντα συμβαίνουν και "έλα μωρέ πώς κάνετε έτσι" . Ότι αν ήταν κάτι σοβαρό άνδρες του διαμετρήματος ενός Δένδια, ενός Χατζηδάκη και ενός Φλώρου θα προσέφευγαν στη Δικαιοσύνη και δεν θα αντάλλασαν με υπουργικές καρέκλες ή με στραταρχικές ράβδους την αξιοπρέπειά τους και άλλα τέτοια.

Επιστήμονες ερευνούν τα ακριβή συστατικά του νέου ψεκασμού εν μέσω συνεχών μεταλλάξεων,  ενώ  αναζωπυρώνεται η διαμάχη αν είναι από ζιζανιοκτόνα στα φρούτα και στα λαχανικά που καταναλώνουμε ή από τα αεροπλάνα που αφήνουν τις γνωστές άσπρες και ροζ γραμμές στον αέρα όταν πετούν.

Όσοι/ες προφυλαχθήκατε αποτελεσματικά απέναντι στον αντιεμβολιαστικό ψεκασμό και στους αρνητές του κορονοϊού, έχετε ισχυρά αντισώματα. Οι υπόλοιποι συμβουλευτείτε το γιατρό σας και καλού κακού μειώστε στο μισό την ενασχόλησή σας με το Facebook και τις επισκέψεις σας σε συγκεκριμένα "ντουβάρια".

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)