to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

23:11 | 03.02.2022

Κοινωνία

Παρέμβαση του «Ρουβίκωνα» σε εκδήλωση του Κ. Μπακογιάννη

Συγκέντρωση έξω από καφέ σε μη ανακοινωμένη εκδήλωση του δημάρχου Κ. Μπακογιάννη πραγματοποίησαν τα μέλη του Ρουβίκωνα. Δεκαεπτά μέλη της συλλογικότητας προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ και μετά από τρεις ώρες αφέθηκαν ελεύθερα, όπως αναφέρει ο Ρουβίκωνας σε ανάρτησή του. «Χαφιεδότσουρμο» τους χαρακτηρίζει ο Κ. Μπακογιάννης


Δεκαεπτά μέλη του "Ρουβίκωνα" προσήχθησαν απόψε, επειδή, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, πέταξαν τρικάκια, φώναξαν συνθήματα και ανάρτησαν πανό σε χώρο στην πλατεία Καλλιγά, στα Κάτω Πατήσια, σε εκδήλωση όπου μιλούσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Ο Ρουβίκωνας σε ανάρτησή του αναφέρει, μαζί μετις σχετικές φωτογραφίες:

«Συγκέντρωση έξω από καφέ σε μη ανακοινωμένη εκδήλωση του δημάρχου Κ. Μπακογιάννη. Τα μέλη της συλλογικότητας μας προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ και μετά από τρεις ώρες αφέθηκαν ελευθερα.

Κωρονοπάρτι μέσα στην καραντίνα στα εγκαίνια της Ομόνοιας, εκατομμύρια πεταμένα σε μεγάλους περιπάτους, χάρισμα δημόσιων χώρων και πάρκων σε καπιταλιστές προς «υιοθεσία», φιέστες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ με φίλιους καλλιτέχνες. Και βέβαια, πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολιτική και οικονομική μπίζνα της «ανάπλασης των εξαρχείων» και του real estate της πρωτεύουσας.

Κι όταν έρχεται η ώρα να γίνουν απλά τα στοιχειώδη ο Δήμος Αθηναίων και ο δήμαρχός του παριστάνουν τους χιονάνθρωπους. Με 15 πόντους χιόνι και ακόμα και η πλατεία συντάγματος ήταν αδιάβατη! Ο Δήμος Αθηναίων, κατά τη διάρκεια της τελευταίας κακοκαιρίας δεν έκανε απολύτως τίποτα! Τίποτα, πέραν ίσως από το να εκχιονιστεί (αν αληθεύει η κατηγορία που διαβάσαμε) η είσοδος της πολυκατοικίας της μητέρας του στην Κηφισίας».

Η απάντηση Μπακογιάννη

Ο Κώστας Μπακογιάννης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα γράφει: «Κανένα χαφιεδότσουρμο δεν με σκιάζει και δεν μπορεί να με εμποδίσει από το να κάνω τη δουλειά μου. Κάθε μέρα, σε διαφορετική γειτονιά να μιλάω με τις Αθηναίες και τους Αθηναίους».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)