to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:58 | 27.06.2014

πηγή: anti-typos.blogspot.gr

Πολιτική

Παρέμβαση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ κατά της ιδιωτικοποίησης δημοσίων χώρων της Αλεξανδρούπολης

«Ο χώρος της πλαζ του ΕΟΤ του κάμπινγκ, του θερινού σινεμά, των αθλητικών εγκαταστάσεων, ανήκει σε όλους. Είναι και πρέπει να μείνει δημόσια περιουσία , να είναι χώροι ωφελείας για όλους τους πολίτες»


Το μήνυμα αυτό θέλησαν να περάσουν τα μέλη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Αλεξανδρούπολης.
Με παρέμβασή τους, το βράδυ της Πέμπτης έξω από τον χώρο της δημοτικής πλαζ με αφορμή την μαθητική συναυλία που διεξάγονταν από το 2ο και 3ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης μοίρασαν ενημερωτικό υλικό, ενημερώνοντας τους μαθητές και όχι μόνο για τις προθέσεις εκχώρησης του πολύτιμου για την Αλεξανδρούπολη και το λαό χώρο σε ξένους ιδιώτες μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, ενώ τους κάλεσαν να αντισταθούν.

Το κείμενο της παρέμβασης:


Η συγκυβέρνηση προχωράει χωρίς ντροπή και παράλληλα με την εξαθλίωση της κοινωνίας: στη λεηλασία και το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, των κοινωνικών υποδομών, των κοινωνικών αγαθών.
Προχωράνε στο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ του δημοτικού CAMPING ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ,την Δημοτική Πλαζ , το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής και τα καταστήματα που λειτουργούν στο χώρο αυτό αλλά και την έκταση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης «Μαρακάνα» τα οποία το Νοέμβρη του '13 παραχώρησαν στο ΤΑΙΠΕΔ.Του χρόνου είναι πολύ πιθανό να πληρώνεις εισιτήριο σε κάποιον “Επενδυτή” για να μπεις σε ένα χώρο που ανήκει σε εσένα, στην οικογένεια σου, στους φίλους τους. Το δικαίωμα να τραγουδάς, να διασκεδάζεις, να αθλείσαι,να ΖΕΙΣ θα υπόκειται σε ένα τιμοκατάλογο. Αυτή είναι η ΑΝΑΠΤΥΞΗ τους. Σταμάτησε τους.

Αγωνίσου ενάντια στην λεηλασία του δημόσιου πλούτου.
Αγωνίσου ενάντια στην “Ανάπτυξη” τους που μόνο μεροκάματα πείνας σου προσφέρει.
Αγωνίσου ενάντια σε αυτούς που σε θέλουν αμέτοχο γιατί σε ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.
Αγωνίσου για το κόσμο που μιλάν τα τραγούδια σου.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)