to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:21 | 06.11.2014

Κοινωνία

Παρέμβαση ενάντια στους πλειστηριασμούς την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την έξωση άνεργης γυναίκας

Σε ενημερωτική παρέμβαση καλεί ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης ενάντια στους πλειστηριασμούς την Παρασκευή, 7 Νοέμβρη στις 11 πμ, έξω από τα κεντρικό κτίριο της Τράπεζα Πειραιώς, Τσιμισκή με Εθνικής Αμύνης


Μέλη συλλογικοτήτων από τη Θεσσαλονίκη συναντηθήκαμε την Τρίτη 4 Νοεμβρίου στο Χώρο Αλληλεγγύης Γυναικών με αφορμή την έξωση άνεργης συμπολίτισσάς μας από την Τράπεζα Πειραιώς. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήσαμε το ζήτημα των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας,  για χρέη σε τράπεζες και Δημόσιο. Ξέρουμε ότι σε μια Ελλάδα ήδη καθημαγμένη από την ασκούμενη πολιτική, με την φτώχεια, την ανεργία και την ύφεση να καλπάζουν, το συγκεκριμένο μέτρο πραγματικά θα αποτελέσει ταφόπλακα για χιλιάδες συμπολίτες μας και θα επιφέρει στην Ελλάδα μια καταστροφή πρωτοφανή για τα μεταπολεμικά δεδομένα.

Τα μέλη των συλλογικοτήτων που βρεθήκαμε και συζητήσαμε δηλώνουμε την πρόθεση μας, από κοινού με τον λαό της πόλης, συλλογικά, μαζικά και οργανωμένα με αγωνιστικές κινητοποιήσεις σε κάθε γειτονιά αλλά και με κεντρικές, συντονισμένες παρεμβάσεις να μην επιτρέψουμε κανενός τέτοιου είδους σχεδιασμό να μπει σε εφαρμογή από την κυβέρνηση ή και τους τραπεζίτες.

Καλούμε κάθε αγωνιζόμενη συλλογικότητα της πόλης, κάθε συμπολίτη και συμπολίτισσα που βλέπει ότι η μοναδική λύση είναι η ανατροπή αυτής της πολιτικής από τον λαό να συμμετέχει στην επόμενη παρέμβαση μας με στόχο την ενημέρωση των συμπολιτών μας:

την Παρασκευή, 7 Νοέμβρη στις 11 πμ, έξω από τα κεντρικό κτίριο της Τράπεζα Πειραιώς, Τσιμισκή με Εθνικής Αμύνης.

Συντονισμός Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης ενάντια στους  πλειστηριασμούς

Επικοινωνία: [email protected]

Τηλ: 6909 870 976

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)