to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:20 | 21.05.2015

Πολιτισμός

Παρατείνεται ως το Σάββατο 23/5 το παζάρι βιβλίου των εκδοτών στην πλ. Κοτζιά

Παρατείνεται η λειτουργία του παζαριού βιβλίου των εκδοτών στην πλατεία Κοτζιά μέχρι το Σάββατο 23 Μαΐου και ώρα 9 το βράδυ


Στο παζάρι διατίθενται 400.000 βιβλία με τιμές από 50 λεπτά. Χιλιάδες τίτλοι βιβλίων και περισσότεροι νέοι τίτλοι που έχουν κυκλοφορήσει πριν από την 31/3/2013.

Αναλυτικά:

Σ’ ένα τεράστιο, καλαίσθητο και λειτουργικό περίπτερο, ενιαίο για όλους τους εκδότες, εκτίθενται 400.000 βιβλία Ελλήνων εκδοτών και του βιβλιοπωλείου του ΟΠΑΝΔΑ, εξασφαλίζοντας μια μεγάλη ποικιλία τίτλων όλων των κατηγοριών, για όλες τις ηλικίες.

Τα βιβλία που εκτίθενται στο παζάρι έχουν ημερομηνία έκδοσης τουλάχιστον 2 ΕΤΩΝ ΠΡΙΝ και γίνεται έλεγχος όσον αφορά την τιμή πώλησης που πρέπει να είναι τουλάχιστον το 30% της αρχικής λιανικής τιμής που είχε το βιβλίο όταν πρωτοκυκλοφόρησε.

Έτσι οι ευκαιρίες για τους φίλους του βιβλίου είναι μεγάλες. Στο Παζάρι Βιβλίου των Εκδοτών, οι βιβλιόφιλοι κάθε ηλικίας, μπορούν να προμηθευτούν αποδεδειγμένα φθηνά, αλλά αξιόλογα, γνωστά αλλά και σπάνια βιβλία με τιμές που θα σας εκπλήξουν! Θα βρείτε βιβλία που αρχίζουν από 50 λεπτά!

Με ένα βιβλίο ονειρευόμαστε, ταξιδεύουμε, ενημερωνόμαστε, αποκτάμε κρίση και δεν πρέπει να αφήσουμε κανέναν να σταθεί εμπόδιο σε αυτό.

ΤΟ ΦΘΗΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ

Καλούμε όλους τους φίλους του βιβλίου να έρθουν κοντά μας και με ελάχιστα χρήματα – χωρίς κανένα περιορισμό στο ύψος των αγορών – να προμηθευτούν βιβλία που η οικονομική κρίση έχει στερήσει την δυνατότητα αγοράς τους.

Το Παζάρι Βιβλίου των Εκδοτών στην Πλατεία Κοτζιά, από 8 έως 20 Μαΐου, θα λειτουργεί ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

tags: βιβλίο

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)