to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:41 | 02.06.2022

Πολιτική

Παραληρηματική απάντηση Λοβέρδου για το παραποιημένο έγγραφο, κουβέντα για την ταμπακιέρα, επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ

Με το γνωστό οργίλο ύφος απαντά ο Ανδρέας Λοβέρδος, όχι στην ουσία της αποκάλυψης για τη «μυστηριώδη» απαλοιφή του ονόματός του στη μετάφραση εγγράφου του FBI για τη δωροδοκία από τη Novartis, αλλά στον... ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Δεν κάνει καμιά αναφορά στην ουσία και μιλάει για «λάσπη». «Αφού το έγγραφο είναι γνωστό και έχει κριθεί όπως λέει, γιατί στην μετάφραση έσπευσαν να αφαιρέσουν το όνομα του; Τι έχουν να φοβηθούν αφού είναι έτσι όπως τα λέει ο κ. Λοβέρδος;» απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ


Στην... «αιχμηρή» (κατά το ΑΠΕ) δήλωσή του, ο Ανδρέας Λοβέρδος απαντά στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μετά την αποκάλυψη για παραποίηση εγγράφου της δικογραφίας για το σκάνδαλο Novartis, λέγοντας ότι «επιμένουν στη λάσπη. Ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται ξανά το όνομά μου για να εξυπηρετήσει τους γνωστούς σκοπούς του».

Στη συνέχεια όμως, δεν αναφέρει τίποτα για την ουσία και προσθέτει: «Είναι από αδιανόητο έως γελοίο να βάζουν και πάλι μπροστά έγγραφα γνωστά, δημοσιευμένα, κατατεθειμένα στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής από τον εν ενεργεία Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι.Αγγελή, αξιολογημένα και ενσωματωμένα στη δικογραφία από τον Ιούνιο του 2020».

Καταλήγει, δε, σε αναφορές για «κουκουλοφόρους», λέγοντας «Ο σκοπός τους όμως είναι γνωστός: συνεχίζουν αυτό που κάνουν διαχρονικά, να σπιλώνουν, δηλαδή, πρόσωπα με τις ψευτοκατηγορίες των γνωστών κουκουλοφόρων» και καταλήγει ότι «κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά τους επαγγελματίες συκοφάντες της πολιτικής. Το έχω πει πολλές φορές και το επαναλαμβάνω: για όσα έχουν κάνει θα με βρουν μπροστά τους».

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ: Ο Α. Λοβέρδος «πουλάει τρέλα και ποντάρει στη μιντιακή ασυλία»

«Δεν μας εκπλήσσει η απάντηση του κ. Λοβέρδου. Ακολουθεί την πάγια τακτική του κόμματος της Novartis: πουλάει τρέλα και ποντάρει στη μιντιακή ασυλία που απολαμβάνει», σημειώνει στην απάντησή του στον Α. Λοβέρδο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και επισημαίνει:

«Έτσι μπορεί και κάνει τον τιμητή, έτσι επιχειρούν να μετατρέψουν το σκάνδαλο σε σκευωρία, έτσι διώκουν δικαστές και δημοσιογράφους. Αποσιωπώντας και διαστρεβλώνοντας την αλήθεια με τη δύναμη που τους παρέχει η μιντιακή ολιγαρχία. Έτσι βρίσκεται και η Ελλάδα στον πάτο της Ευρώπης στην ελευθερία του Τύπου».

Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ επισημαίνει ότι «σε ένα ερώτημα όμως δεν απάντησε ο κ. Λοβέρδος. Αφού το έγγραφο είναι γνωστό και έχει κριθεί όπως λέει, γιατί στην μετάφραση έσπευσαν να αφαιρέσουν το όνομα του; Τι έχουν να φοβηθούν αφού είναι έτσι όπως τα λέει ο κ. Λοβέρδος;»

Και το ΚΙΝΑΛ;

Στο υστερόγραφο της ανακοίνωσής του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ρίχνει το γάντι προς τον Νίκο Ανδρουλάκη και θέτει το ερώτημα:

«Υ.Γ. Αλήθεια ποια είναι η θέση του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ για την παραποίηση εγγράφου του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, ώστε να αφαιρεθεί το όνομα του βουλευτή του και υποψηφίου για την Προεδρία του;»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)