to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

22:13 | 22.06.2022

Πολιτική

Παραλήρημα ΝΔ και Θεοδωρικάκου για τον δήμαρχο Βύρωνα Γ. Κατωπόδη

Σκληρή επίθεση στο Δήμαρχο Βύρωνα έκανε τόσο η ΝΔ όσο και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη καθώς δικές του ευθύνες «είδαν» πίσω από αναγκαστική μεταφορά κομματικής εκδήλωσης λόγω κατάληψης αντιεξουσιαστών του χώρου της προγραμματισμένης επίσκεψης.


«Ο δήμαρχος της πόλης κ. Κατωπόδης, ενώ είχε συμφωνήσει στην παραχώρηση του χώρου στην ΝΔ, έχει βαριά ευθύνη για ακραία αντιδημοκρατική συμπεριφορά, καθώς τώρα δεν επιτρέπει ουσιαστικά την διεξαγωγή της συγκέντρωσης αφήνοντας μια χούφτα ατόμων να καταλάβουν το χώρο του δημαρχείου» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ, υποστηρίζοντας ουσιαστικά πως αρμόδιος για να τερματήσει μια κατάληψη είναι ο Δήμαρχος!

«Κανείς δεν μπορεί να βάλει φραγμό στην ελεύθερη πολιτική έκφραση στην πατρίδα μας! Είμαστε δημοκρατική κοινωνία και είμαστε η πλειοψηφία. Ντροπή για τον Βύρωνα οι ανεύθυνες και αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του δημάρχου του» αναφέρει σε δημοσίευση του ο υπουργός Τ. Θεοδωρικάκος λέγοντας σαφώς ότι πίσω από τους αντιεξουσιαστές κρύβεται μεθόδευση του Δημάρχου Βύρωνα. Καταγγελία σοβαρότατη ειδικά όταν εκτοξεύεται ελαφρά τη καρδία από τον αρμόδιο υπουργό για την αστυνόμευση της χώρας.

Σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την ανακοίνωση της ΝΔ σχετικά με τον Δήμαρχο Βύρωνα σημειώνει: «Ευχαριστούμε πολύ τη Νέα Δημοκρατία που μας ενημέρωσε ότι υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης. Κυβέρνηση Μητσοτάκη και Θεοδωρικάκος θα ήταν απλά αστείοι, αν δεν ήταν τραγικοί».​

Διαβάζοντας τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης και του κυβερνητικού κόμματος η κοινή γνώμη περιμένει είτε αποδείξεις ότι ο Δήμαρχος Βύρωνα είναι ενορχηστρωτής αντιεξουσιαστικών ομάδων ή μια συγνώμη για τις ανυπόστατες και προσβητικές τοποθετήσεις τους.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)