to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:04 | 13.09.2022

πηγή: Αυγή

Πολιτική

Παραλήρημα Γεωργιάδη: Είπε τον Φίλη «ορντινάντσα του Πούτιν» (βίντεο)

Η ατάκα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την κάμψη της δημοκρατίας στη χώρα μας που ανέδειξε σε όλο του το μέγεθος τον κυβερνητικό πανικό


Η κατρακύλα της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν έχει τέλος και όσο οι αποκαλύψεις για τις υποκλοπές πολιτικών και δημοσιογράφων και η εκτίναξη της ακρίβειας ξεγυμνώνουν τη Νέα Δημοκρατία τόσο οι σκληροί εκφραστές της θα βγαίνουν από τα όρια.

Έτσι και σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης έπαθε παράκρουση όταν συνομιλώντας με τον Νίκο Φίλη στο OPEN δεν άντεξε τις αναφορές του βουλευτή του τομεάρχη Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στην κυβερνητική κατάντια.

«Την ακρίβεια μαζί με τις υποκλοπές και την κάμψη της δημοκρατίας στη χώρα μας θα την πληρώσει η κυβέρνηση και να μην καυχάται», ήταν το σχόλιο του Νίκου Φίλου που οδήγησε τον Άδωνι Γεωργιάδη σε παραλήρημα.

«Κάμψη της δημοκρατίας είναι το φεστιβάλ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ», απάντησε, αφήνοντας ενεούς τους τηλεθεατές, ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος σε μια χιουμοριστική, σατιρική παράσταση του Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη που παρουσιάστηκε στο Σπούτνικ.

«Κάμψη της δημοκρατίας είναι το χιούμορ;» ανταπάντησε ο Νίκος Φίλης με τον Άδωνι Γεωργιάδη να είναι πια σε παράκρουση και να ωρύεται λέγοντας: «Ντροπή σου, ορντινάντσα του Πούτιν».

Ο Νίκος Φίλης κράτησε την ψυχραιμία του και του απάντησε «εδώ γελάμε μαζί σας» και συνέχισε λέγοντας προς τον Άδωνι Γεωργιάδη ότι μαζέψτε τους πλούσιους που πλουτίζουν περισσότερο με τα χρήματα των πολιτών καθώς τα χρήματα της ενέργειας πάνε στις τσέπες πέντε πλούσιων και μετά ελάτε να μιλήσουμε.  «Μια βίαιη υπερφορολόγηση των πολιτών με δήθεν επιδοτήσεις στους πολίτες για να πάνε στις τσέπες των χρυσοκάνθαρων παραγωγών ενέργειας. Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία», κατέληξε ο Νίκος Φίλης.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)