to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:44 | 17.03.2021

Πολιτική

Παραλήρημα Άδωνι Γεωργιάδη και ύβρεις κατά ΣΥΡΙΖΑ για τα βαφτίσια

Υβρεολόγιο του αντιπροέδρου της ΝΔ κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του Αλέξη Τσίπρα αντί απάντησης σε μια λογική ερώτηση για ένα θέμα που ο ίδιος δημιούργησε


Τα τρία λεπτά αναφοράς του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο θέμα που ο ίδιος ο Υπουργός Ανάπτυξης έφερε στην επικαιρότητα με δικό του μήνυμα και συντήρησε επίσης ο ίδιος δημοσιοποιώντας την άδεια της κατ' εξαίρεση τέλεσης μυστηρίου εξόργισαν τον Άδωνι Γεωργιάδη. Εμφανώς εκνευρισμένος παραληρούσε για τριάντα λεπτά από το βήμα της Βουλής επιχειρώντας ανεπιτυχώς να απαντήσει στα εύλογα ερωτήματα που τέθηκαν σε κοινοβουλευτική διαδικασία. Ο Αλέξης Τσίπρας συγκεκριμένα ανέφερε: «η άθλια εικόνα της Πάρνηθας και της Ικαρίας θα έπρεπε να σας έχει δημιουργήσει μια εγρήγορση ώστε να σταματήσετε να δείχνετε διαρκώς ίδια εικόνα προς τα έξω» για να συνεχίσει «πρέπει να μας απαντήσει η κυβέρνηση εάν αυτό το χαρτί (σ.σ. η άδεια της Πολιτικής Προστασίας) είναι αληθές ή είναι πλαστό. Αν είναι αληθές να μας δείξετε και πόσες άλλες τέτοιες βεβαιώσεις για κατ' εξαίρεση τέλεση θρησκευτικής έχετε δώσει -παραβιάζοντας τους νόμους που εσείς ψηφίσατε- αν είναι πλαστό οφείλει ο κ. Γεωργιάδης να καταθέσει τώρα κιόλας τη παραίτηση του».

Με ύβρεις και κραυγές κατά του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Συγκεκριμένα παραδέχθηκε ότι όντως βάπτισε το παιδί του προέδρου της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων, Γιώργου Κατωπόδη, όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Τσίπρας. Ισχυρίστηκε πως δεν υπήρξε ειδική μεταχείριση, αλλά ότι οι γονείς ζήτησαν άδεια για ειδικούς λόγους καθώς και ότι δεν υπάρχει σύμπτωση καθηκόντων με τον πρόεδρο της ΕΑΑΔΗΣΥ Γιώργο Κατωπόδη. Ενώ παρέπεμψε στη δήλωση του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά για να επιβεβαιώσει πως έχουν δοθεί περίπου δέκα ανάλογες άδειες. «Το έγγραφο είναι απολύτως αληθές. Οι γονείς του παιδιού χωρίς καμία μου εμπλοκή. Το μυστήριο έγινε παρουσία 6 ατόμων» ανέφερε.

Στη συνέχεια αφού πρώτα ανέφερε πως «Δεν πρέπει στην πολιτική μας αντιπαράθεση να χάσουμε την ανθρωπιά μας. Δε θα γίνουμε γουρούνια επειδή θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να μας βάλει στη λάσπη», απέδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ ένα ασταμάτητο υβρεολόγιο. «Σας έχει παρασύρει το Twitter και το Facebook, πληρώνετε αυτά τα λεγόμενα boots (σ.σ. προφανώς εννοούσε bots) να πετούν λάσπη και προσπαθείτε να παρασύρετε όλη την Ελλάδα σε αυτό το βόθρο που έχετε αποφασίσει να κάνετε την Ελλάδα για να χτυπήσετε την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ντροπή σας. Τελικά δεν είναι ένας ο Πολάκης, είστε όλοι Πολάκηδες στον ΣΥΡΙΖΑ». Παράλληλα ο Άδωνις Γεωργιάδης μεταξύ άλλων κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για καταστροφή της χώρας με πρόφαση τον Δημήτρη Κουφοντίνα και ότι από την ημέρα που ο Αλέξης Τσίπρας είπε στον Αντώνη Σρόιτερ τα περί ρίσκου διαδηλώσεων η πανδημία αυξήθηκε κατά 160%.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αξιοποίησε τον θάνατο του άτυχου Ιάσονα κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για μετατροπή του ατυχήματος σε πολιτικό ζήτημα και ενώ δήλωσε πως σκέφτεται να κινηθεί νομικά προσωπικά κατά του Αλέξη Τσίπρα.

[Με πληροφορίες από Αυγή]

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)