to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Παραλίες SOS: Δράσεις ολόκληρη την εβδομάδα

Κινητοποιήσεις και εκδηλώσεις στο πλαίσιο του αγώνα για ελεύθερες παραλίες με κορύφωση τον υπερμαραθώνιο "240 χλμ για τον αιγιαλό" το Σάββατο.


Με νέες δράσεις για ελεύθερες παραλίες συνεχίζει τη καμπάνια του όλη την εβδομάδα το συντονιστικό ΠΑΡΑΛΙΕΣ SOS ενώ πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο προγραμματισμένος 3ος εθελοντικός καθαρισμός της υιοθετημένης χερσονήσου του ΠΙΚΠΑ απο την Εναλλακτική Δράση για Ποιότητα Ζωής και τον νεολαιίστικο οικολογικό σύλλογο Ώρα για Δράση

Την Τετάρτη 9 Ιουλίου στις 19.30 η Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού διοργανώνει εκδήλωση στην απελευθερωμένη απο το δήμο Ελληνικού παραλία του Αγίου Κοσμά.  Η εκδήλωση είναι ενταγμένη στα πλαίσια της πρωτοβουλίας του υπερμαραθώνιου "240 χλμ για τον αιγιαλό" και θα περιλαμβάνει έκθεση φωτογραφίας και μουσικό πρόγραμμα ενώ θα χαιρετήσει και ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Χρήστος Κορτζίδης

Τη Πέμπτη 10 Ιουλίου η Ένωση Συλλόγων Λαγονησίου θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στις 9 το πρωί στη παραλία Ευκαλύπτων στο Λαγονήσι ενάντια στη προωθούμενη "Αθηναϊκή Ριβιέρα" και τον αποκλεισμό των πολιτών απο τις ελεύθερες παραλίες.

Τη Παρασκευή 11 Ιουλίου στις 20.00 στη πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα το συντονιστικό ΠΑΡΑΛΙΕΣ SOS θα συμμετάσχει στη κινητοποίηση ενάντια στη καταστροφή των χημικών της Συρίας ανοιχτά της Κρήτης αλλά και ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές. 

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το Σάββατο 12 Ιουλίου στις 19.00 στον Μαραθώνα με την λήξη του υπερμαραθωνίου "240 χλμ για τον αιγιαλό" και τις εκδηλώσεις στα πλαίσια του "Πανσέληνου Αγώνα". Το μεσημέρι στις 12.00 θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση-διαμαρτυρία στο αρχαιολογικό Μουσείο της Βραυρώνας απο την επιτροπή Αγώνα Μαρκόπουλου-Πόρτο Ράφτη. 

Περισσότερες πληροφορίες 
Facebook     ΠΑΡΑΛΙΕΣSOS
Email: [email protected] 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)