to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:20 | 04.12.2020

Αθλητισμός

Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες: Σε επίπεδο καφενειακού κουτσομπολιού πλέον οι συκοφαντίες Αυγενάκη

Στα «ψεύδη και τις συκοφαντικές αναφορές» από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού και τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων 2019 αναφέρεται η ανακοίνωση του Τμήματος Φυσικής Αγωγής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.


Λόγο για «ψεύδη και τις συκοφαντικές αναφορές», που ακούστηκαν κατά τη συνέντευξη Tύπου του απολογισμού της διοργάνωσης κάνει λόγο το Τμήμα Φυσικής Αγωγής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Οι κατηγορίες εκτοξέυονται προς τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και όσο και προς τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων 2019 Νίκο Παπαδημάτο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Περίπου δυο ώρες πήρε στους κυρίους Αυγενάκη και Παπαδημάτο να επαναλάβουν δημοσίως, τα ίδια ακριβώς ψεύδη που ανέφεραν και πριν από 16 μήνες, σχετικά με τους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες 2019, στην Πάτρα.

Ο κ. Αυγενάκης, λοιπόν και η κυβέρνηση που εκπροσωπεί, ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ πως μέσα σε μόλις 19 ημέρες, από τα τέλη Ιουλίου έως την τελετή έναρξης στις 18 Αυγούστου, ΠΡΟΛΑΒΑΝ να διοργανώσουν Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες!

Παρουσιάζουν δηλαδή πως μέσα σε διάστημα μικρότερο του ενός μηνός, κι αφού ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ Οργανωτική Επιτροπή, έκαναν όλες εκείνες τις οργανωτικές προετοιμασίες που απαιτούνται, ώστε η επιτυχία των Αγώνων να οφείλεται σε αυτούς!

Υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών προσπαθώντας να τους πείσουν πως η προηγούμενη Οργανωτική Επιτροπή... δεν είχε κάνει τίποτα!

Προσφεύγουν δε -μόνον σε επίπεδο καφενειακού κουτσομπολιού- σε ανυπόστατες κατηγορίες για «κακοδιαχείριση», «κακοδιοίκηση» και «σπατάλες» εδώ και 16 μήνες, για να δημιουργούνται εντυπώσεις μπροστά στις κάμερες, μόνο για το «θεαθήναι».

ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ!

Σε τελευταία ανάλυση, αφού μια κυβέρνηση μπόρεσε σε 19 ημέρες να διοργανώσει Μεσογειακούς Αγώνες, απορούμε πως μέσα σε δέκα μήνες, που είχε περιθώριο, δεν κατάφερε να προετοιμάσει τις ΜΕΘ της χώρας για την αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος της πανδημίας».

 
 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)