to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:22 | 11.11.2013

πηγή: cretalive.gr

Πολιτική

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χανίων της ΝΔ λόγω του σκανδάλου στον Οίκο Ναύτου

Παραίτηση του προέδρου της ΝΟΔΕ Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλη Αλιφιεράκη


Την παραίτηση του από τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Χανίων υπέβαλε το απόγευμα της Τρίτης, με μια αιχμηρή ανακοίνωση ο Μανώλης Αλιφιεράκης.

Ο κ. Αλιφιεράκης αναφερόμενος στους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση τόνισε ήταν ότι το κόμμα σε κεντρικό επίπεδο  «δεν μας ελάμβανε καθόλου υπόψη, παρόλο που εμείς είμαστε σε πάρα πολλές περιπτώσεις είμαστε αναγκασμένοι να απολογούμαστε στους συντοπίτες μας, για μια κυβερνητική πολιτική με την οποία δεν συμφωνούσαμε. «Αλλά είπαμε προεκλογικά και άλλα κάνουμε σήμερα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αλιφιεράκης.

Επίσης ένας από τους λόγους της παραίτησης είναι και το  ότι η επιθυμία και οι προσπάθειες του μέχρι πρότινος προέδρου της ΝΟΔΕ ήταν το τοπικά κομματικό όργανο να λειτουργεί ανεξάρτητα από τα πολιτικά γραφεία κάτι που αποδείχθηκε πως ήταν δύσκολο να συμβεί τελικά καθώς οι διάφορες παρεμβάσεις δεν ήταν και λίγες.

Όπως αναφέρει, μετά την καταγγελία του για κατακράτηση χρημάτων, απειλήθηκε με μήνυση από τον πρόεδρο του Οίκου Ναύτου.



Το σχόλιο του Μ. Αλιφιερακη στο Facebook:

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΝΑΥΤΟΥ, ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΝΟ.Δ.Ε, ΣΧΕΔΟΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΑΝ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΩ , ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ. ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΟΤΙ ΘΙΓΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΡΑΣ , ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ , ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΝΑΥΤΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΜΕ ΜΗΝΥΣΗ. ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ Η ΣΤΑΓΟΝΑ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΝΟ.Δ.Ε ΧΑΝΙΩΝ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)