to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Παραιτήσεις για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων: «Κάτι σάπιο στο βασίλειο της Δανιμαρκίας»

Το πιο έντιμο φινάλε σε όλη αυτή την ιστορία θα αποτελούσε η παραίτηση "εδώ και τώρα" του Κυριάκου Μητσοτάκη από την πρωθυπουργία. Αν υπάρχει λίγη τσίπα.


Όταν ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης και ο αρχηγός της ΕΥΠ, Παναγιώτης Κοντολέων, παραιτούνται ο ένας μετά τον άλλο μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις για το σκάνδαλο παρακολουθ;hσεων τηλεφώνων, τότε είσαι σίγουρος ότι κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.

Πολύ περισσότερο μετά την παραδοχή του μέχρι τώρα επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών ότι η υποβολή της παραίτησής του έγινε "λόγω λανθασμένων ενεργειών που διαπιστώθηκαν στη διαδικασία των επισυνδέσεων" κι ας τις θεωρεί "νόμιμες".

Μετά από όλα αυτά δεν ξέρουμε που θα πάνε να κρυφτούν κι όλα εκείνα τα κυβερνητικά παπαγαλάκια που προσπαθούσαν από το πρωί να πείσουν την ελληνική κοινή γνώμη ότι η παραίτηση του συμβούλου και ανεψιού του πρωθυπουργού Δημητριάδη, με την οποία άνοιξε ο χορός των παραιτήσεων είχε να κάνει ... "με το κλίμα τοξικότητας που έχει αναπτυχθεί γύρω από το πρόσωπό του". Και ότι τάχα "σε καμία περίπτωση δεν έχει να κάνει (σ.σ. η παραίτηση) με το Predator με το οποίο ούτε ο ίδιος ούτε η κυβέρνηση έχει καμία σχέση". Για να έρθει "καπάκι" το χαρακίρι του διοικητή της ΕΥΠ σαν μία επιβεβαίωση ότι το νήμα του σκανδάλου των παρακολουθήσεων πολιτικών αντιπάλων, όχι μόνο έχει να κάνει με την κυβέρνηση της Ν.Δ. αλλά και με τον ίδιο τον ένοικο του Μεγάρου Μαξίμου.

Οπότε το πιό έντιμο φινάλε σε όλη αυτή την ιστορία θα αποτελούσε η παραίτηση "εδώ και τώρα" του Κυριάκου Μητσοτάκη από την πρωθυπουργία. Αν υπάρχει λίγη τσίπα.

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)