to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:00 | 22.10.2021

Κοινωνία

Παραδόθηκε ο 20χρονος που φέρεται να σκότωσε τη μητέρα του στο Αιγάλεω

Ο νεαρός φέρεται να σκότωσε την Τετάρτη την 55χρονη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους στο Αιγάλεω.


Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής παραδόθηκε το πρωί ο 20χρονος που φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα την 55χρονη μητέρα του, μέσα στο σπίτι τους, στην οδό Βεροίας, στο Αιγάλεω.

Ο νεαρός φέρεται να σκότωσε την Τετάρτη την 55χρονη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους στο Αιγάλεω.
Προθεσμία να απολογηθεί ενώπιον του 27ου τακτικού ανακριτή έλαβε για τη Δευτέρα ο 20χρονος ο οποίος φέρεται να σκότωσε την Τετάρτη την 55χρονη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους στο Αιγάλεω.

Ο κατηγορούμενος ο οποίος φέρεται να έχει ομολογήσει τις πράξεις του, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο, οπλοφορίας, οπλοχρησίας και κατοχής ναρκωτικών για ίδια χρήση.

Σημειώνεται ότι σήμερα το πρωί ο 20χρονος παραδόθηκε αυτοβούλως.

Τι είπε ο άλλος γιος της άτυχης γυναίκας

Ανατριχιαστική ήταν η περιγραφή του άλλου γιου της άτυχης γυναίκας από το Αιγάλεω που φέρεται να δολοφονήθηκε από τον αδερφό του, λίγο μετά τη δολοφονία. «Είδα πολλά αίματα στα πλακάκια και μετά είδα μες στα αίματα τη μάνα μου, ήταν μια λίμνη» ανέφερε στον ALPHA και πρόσθεσε πως πάγωσε από το θέαμα και δεν μπορούσε ούτε να πάρει τηλέφωνο να ειδοποιήσει κάποιον για βοήθεια.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο μικρότερος αδερφός του είχε απειλήσει με μαχαίρι πρόσφατα ξανά τη μητέρα τους, λέγοντας πως θα τη σκοτώσει, κάτι που του εκμυστηρεύτηκε η ίδια άτυχη μητέρα ενώ δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο ο 20χρονος προχώρησε σε αυτήν την αποτρόπαια πράξη.

Στον εισαγγελέα το απόγευμα

Ο 20χρονος, που φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι την 55χρονη μητέρα του, την περασμένη Τετάρτη, μέσα στο σπίτι τους, στην οδό Βεροίας, στο Αιγάλεω, οδηγείται το απόγευμα στον εισαγγελέα.

Ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος αναμένεται να κρατηθεί και λάβει προθεσμία να απολογηθεί.

Με πληροφορίες από: Έθνος, ΑΠΕ-ΜΠΕ

tags: ΓΑΔΑ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)