to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:30 | 20.05.2021

πηγή: Το Ποντίκι

Διεθνή

Παραδοχή Ομπάμα για την ύπαρξη UFOs: Μιλά για «αντικείμενα» που η κυβέρνηση δεν μπορεί να εξηγήσει

Λάδι στη φωτιά που έχει φουντώσει στις ΗΠΑ το τελευταίο διάστημα σχετικά με την ύπαρξη ή όχι των UFOs ρίχνει ο πρώην πρόεδρος της χώρας.


Συγκεκριμένα, ο Μπάρακ Ομπάμα παραδέχθηκε ότι υπάρχουν θεάσεις αντικειμένων άγνωστης ταυτότητας που η αμερικανική κυβέρνηση δεν μπορεί να εξηγήσει. Ανέφερε μάλιστα ότι μπορεί να γνωρίζει περισσότερα απ’ όσα λέει, λέγοντας ότι υπήρχαν «μερικά πράγματα» που δεν μπορούσε να πει δημοσίως.

Το τελευταίο διάστημα, ο στρατός των ΗΠΑ και το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας έχουν δώσει στη δημοσιότητα βίντεο που έχουν καταγράψει και αναλύσει, τα οποία απεικονίζουν UFOs να πετούν πάνω από πολλές περιοχές του πλανήτη, συχνά παρεμποδίζοντας το έργο των στρατιωτικών αεροσκαφών και δορυφόρων. Το Πεντάγωνο, μάλιστα, έχει προαναγγείλει τη δημοσιοποίηση έκθεσης για τις θεάσεις UFOs, η οποία αναμένεται να δημοσιευτεί τον επόμενο μήνα.

Μιλώντας για το φαινόμενο στο The Late Late Show του Τζέιμς Κόρντεν, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ διέψευσε ότι υπάρχει μυστικός και απροσπέλαστος χώρος όπου φυλάσσονται εξωγήινοι και διαστημικά σκάφη (σ.σ. η διαβόητη Area 51). Ο Ομπάμα διηγήθηκε τις πρώτες μέρες της προεδρίας του όταν έθεσε το θέμα των UFO σε αξιωματούχους. «Ήμουν στο στυλ “υπάρχει κάποιο εργαστήριο κάπου όπου διατηρούμε τα εξωγήινα δείγματα και διαστημόπλοια;”. Έκαναν λίγη έρευνα και η απάντηση ήταν “Όχι”» σημείωσε με το χαρακτηριστικό ύφος του.

«Αυτό που είναι αλήθεια, κι εδώ μιλάω σοβαρά, είναι ότι υπάρχουν καταγραφές αντικειμένων στους αιθέρες μας, για τα οποία δε γνωρίζουμε πολλά πράγματα», είπε ο Ομπάμα. «Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε πώς κινούνται, την τροχιά τους… δεν είχαν μοτίβα που εξηγούνται εύκολα» επισήμανε ο πρώην πρόεδρος. «Πιστεύω λοιπόν ότι οι άνθρωποι εξακολουθούν να παίρνουν σοβαρά την προσπάθειά τους να ερευνήσουν και να καταλάβουν τι είναι αυτό. Αλλά δεν έχω τίποτα να σας αναφέρω σήμερα» συνέχισε.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)