to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:48 | 11.10.2021

Πολιτική

Παραδοχή Οικονόμου: Στο έλεος του... Θεού οι κάτοικοι της Βόρειας Εύβοιας

Καθότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διαβεβαίωσε μεν ότι η κυβέρνηση έχει οργανωμένο σχέδιο για τη Βόρεια Εύβοια, ωστόσο πρόσθεσε: «αλλά με τον Θεό δεν μπορεί να τα βάλει κανείς»! - ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Μία κυβέρνηση που ούτε θέλει ούτε μπορεί να υπερασπιστεί την κοινωνία και διαρκώς προσβάλλει τους πολίτες με τη στάση της»


Η κυβέρνηση τα κάνει όλα τέλεια και σε χρόνο dt αλλά δεν μπορεί να τα βάλει και με το Θεό αλλά ούτε και να ελέγξει τα ακραία φυσικά φαινόμενα.

«Με τον Θεό δεν μπορεί να τα βάλει κανείς» είπε ο Γιάννης Οικονόμου ερωτηθείς για τις πλημμύρες και τις πρωτόγνωρες καταστροφές στην Εύβοια από την «κακοκαιρία Αθηνά».

Η κυβέρνηση έχει κάνει «πολύ στεχευμένες ενέργειες, σε χρόνο ο οποίος δεν έχει σε τίποτα να συγκριθεί με αντίστοιχες αντιδράσεις στο παρελθόν, πάντοτε σε συνεννόηση με ειδικούς, δασαρχεία και αυτοδιοίκησή», για να προσθέσει ότι «θωρακίζουμε τις περιοχές που επλήγησαν».

«Στην Εύβοια δεν ήταν πρώτη φορά που πλημμύρισε η Αγία Άννα, είχε γίνει και στο παρελθόν», είπε και τόνισε ότι «εμείς φροντίζουμε να λαμβάνουμε τα μέτρα μας και αντιμετωπίζουμε τα δομικά προβλήματα πιο γρήγορα από ό,τι το παρελθόν».

«Με τον Θεό δεν μπορεί να τα βάλει κανείς», είπε και συμπλήρωσε ότι δεν γίνεται να ελεγχθούν τα ακραία φυσικά φαινόμενα.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση κάνει τρία πράγματα, όπως το να προετοιμάζεται καλύτερα, δίνει μάχη κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των φαινομένων και αντιμετωπίζει άμεσα τις συνέπειές τους (πληροφορίες από Αυγή).

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Μετά τους πολίτες και τον ΣΥΡΙΖΑ, τώρα φταίει και ο Θεός για την αδιαφορία της κυβέρνησης για τη βόρεια Εύβοια

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία για την προκλητική δήλωση Οικονόμου:

«Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη δεν έχει ευθύνη για τίποτα. Μέχρι στιγμής για όλες τις αποτυχίες της φταίνε οι πολίτες ή η αντιπολίτευση.

Σήμερα μάθαμε από τον κ. Οικονόμου ότι για την αδιαφορία υλοποίησης αντιπλημμυρικών έργων μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές φταίει μέχρι και ο Θεός.

Μία κυβέρνηση που ούτε θέλει ούτε μπορεί να υπερασπιστεί την κοινωνία και διαρκώς προσβάλλει τους πολίτες με τη στάση της.»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)