to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

«Παπαγάλος είναι αυτός;» vs Πετσίτη...

Ο πνιγμένος από τον... Πετσίτη πιάνεται. Κάτι τέτοιο μοιάζει να συμβαίνει και με τη ΝΔ, η οποία δεν φαίνεται να είναι ικανοποιημένη από τις... διψήφιες διαφορές που της δίνουν απλόχερα οι εταιρίες δημοσκοπήσεων (κάτι θα ξέρει, σε ό,τι αφορά στην αξιοπιστία τους) και επιδιώκει συνέχεια να δημιουργεί «μη θέματα», να αναδεικνύει δήθεν «σκάνδαλα», για να καλύψει τις φοβερές τοποθετήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη


Ο πνιγμένος από τον... Πετσίτη πιάνεται. Κάτι τέτοιο μοιάζει να συμβαίνει και με τη ΝΔ, η οποία δεν φαίνεται να είναι ικανοποιημένη από τις... διψήφιες διαφορές που της δίνουν απλόχερα οι εταιρίες δημοσκοπήσεων (κάτι θα ξέρει, σε ό,τι αφορά στην αξιοπιστία τους) και επιδιώκει συνέχεια να δημιουργεί «μη θέματα», να αναδεικνύει δήθεν «σκάνδαλα», για να καλύψει τις φοβερές τοποθετήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ετσι από τα φιλικά της ΜΜΕ και τις ιστοσελίδες επιχειρείται γενική κινητοποίηση με θέματα όπως: «Ο Πετσίτης ήταν στο Μαξίμου το βράδυ των εκλογών», «Άνοιξαν στην Κύπρο οι λογαριασμοί του Πετσίτη», «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου καρφώνει τον Παππά για τον Πετσίτη», «Ψέμματα είπε ο Παππάς για τον Πετσίτη» κοκ. Αν προσγειωνόταν στη χώρα ένας εξωγήινος, εκείνο που θα καταλάβαινε, θα ήταν μάλλον ότι ο κ. Πετσίτης είναι κάποιο σημαίνον πολιτικό στέλεχος, κάποιος κυβερνητικός παράγοντας, κάποιος τέλος πάντων που έχει θεσμικό ρόλο. Σίγουρα θα αδυνατούσε να πιστέψει ότι δεν πρόκειται για τίποτε από όλα αυτά.

Και ότι οι επικοινωνιακοί εγκέφαλοι της ΝΔ, κάνοντας την τρίχα, τριχιά, επιχειρούν να βγάλουν και από τη μύγα, ξύγκι, παρουσιάζοντας τον κ. Πετσίτη κάτι μεταξύ Αλ Καπόνε και πολυπλόκαμου παράγοντα, κάτι τέλος πάντων «ισάξιο» με τα σκάνδαλα των φαρμάκων, της Novartis ή του ίδιου βεληνεκούς. Έτσι εξηγείται και η σχεδόν φρενήρης ενασχόληση με το πρόσωπό του. Μια ενασχόληση που ήταν ίδια ή ακόμη και μεγαλύτερη από εκείνη του επίσημου ταξιδιού του Πρωθυπουργού στα Σκόπια προχθές. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι και την επίσκεψη αυτή επιχείρησαν να σκιάσουν, υποστηρίζοντας ότι δήθεν ο πρωθυπουργός είπε «Μίκρα» το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης εξήγησε ότι ο πρωθυπουργός αναφερόταν «στο ραντάρ που ελέγχει τις υπερπτήσεις» που «δεν είναι στο αεροδρόμιο», είναι εκτός αεροδρομίου, είναι «στο Τρίλοφο, στην ευρύτερη περιοχή της Μίκρας». Μάλιστα ο υπουργός, κάνοντας χιούμορ, πρότεινε να μετακινηθεί το ραντάρ, προκειμένου να ικανοποιηθούν όσοι θέλουν κάτι, πάση θυσία, να προσάψουν στη συμφωνία! Φυσικά στη ΝΔ δεν καταλαβαίνουν από αυτά και επιμένουν στα fake news, όπως ο Δημήτρης Σταμάτης με το... φοβερό επιχείρημα ότι παλαιότερα ο Γιάννης Μπουτάρης είχε προτείνει να μετονομαστεί το αεροδρόμιο σε «Νίκος Γκάλης».

«Τίποτε δεν είναι τυχαίο», έγραψε στον λογαριασμό του στο Τουίτερ. Και φυσικά, τίποτε δεν είναι τυχαίο, ούτε η εναγώνια προσπάθειά της να εμφανίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη «λαϊκό», να επισκέπτεται τα Σεπόλια και να κάνει φοβερές δηλώσεις όπως: «Τι είναι αυτό; Παπαγάλος είναι αυτός; Αν του πω: ψήφισε Κυριάκο, θα το πει ή όχι; Αν του πω δηλαδή: ψήφισε Κυριάκο, θα πει όχι; Θα δυσκολευτεί λίγο, αρκεί να το πείτε εσείς» -το τελευταίο, απευθυνόμενος στην ιδιοκτήτρια του παπαγάλου. Ακριβώς λοιπόν για να περάσουν στο ντούκου τέτοιες «κομβικές» τοποθετήσεις κάποιου που φιλοδοξεί να γίνει πρωθυπουργός, οι σειρήνες της ΝΔ κτυπάνε κόκκινο στα fake news...

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)