to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:16 | 07.09.2013

Πολιτική

Παπαδημούλης: Λίγος και ακατάλληλος για πρωθυπουργός ο Σαμαράς

«Είναι σε πανικό, είναι λίγος και ακατάλληλος για το πόστο του πρωθυπουργού» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την ομιλία Σαμαρά στη ΔΕΘ, προσθέτοντας ότι με την ομιλία του ο πρωθυπουργός "κήρυξε προεκλογική περίοδο διάρκειας"


Οξύτατη επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε μέσω του ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την ομιλία του στην 78η ΔΕΘ. 

Ο βουλευτής δήλωσε ότι «έχει χάσει την ψυχραιμία του, είναι σε πανικό είναι λίγος και ακατάλληλος για το πόστο του πρωθυπουργού.» 

«Βλέποντας το θρυμματισμένο ‘success story’, κήρυξε άγνωστης διάρκειας προεκλογικής περίοδο δένει αυτό με δημοσιεύματα για εκλογές εντός του 2014» τόνισε ο κ. Παπαδημούλης. 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι θα γίνουν εκλογές πριν την ελληνική προεδρία το φθινόπωρο, ή το Μάιο μαζί με τις ευρωεκλογές, η το αργότερο το Φεβρουάριο του 2015 που λήγει η θητεία του Προέδρου της Δημοκρατίας. «Όσο γρηγορότερα φύγει αυτή η κυβέρνηση τόσο το καλύτερο» δήλωσε χαρακτηριστικά. 

«Όταν η χώρα εχει ύφεση, λουκέτα, ανεργία και έλλειψη προοπτικής για το μέλλον θα περίμενε απο τον πρωθυπουργό να μιλήσει τη γλώσσα της αλήθειας με πραγματικά επιχειρήματα. Πολύ φοβάμαι ότι προσπάθησε πίσω απο ψευδείς ισχυρισμούς εικονική και χυδαία επίθεση να κρύψει την πραγματικότητα που βιώνει η πλειοψηφία των Ελλήνων» τόνισε. 

Ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός ετοιμάζει παρασκηνιακά νέο πακέτο με νέο μνημόνιο. «Άρχιζε να μοιράζει πρωτογενές πλεόνασμα που ακόμη δεν υπάρχει, αποκατέστησε τη χαμένη ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας όταν είναι στη θέση 91 της παγκόσμιας ανταγωνιστικότητας...» ανέφερε. 

Πηγή: skai.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)