to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:38 | 27.04.2017

Αθλητισμός

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός διεκδικούν το 2ο εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου

Οι δύο ομάδες κοντράρονται στις 19:00 (Cosmotesports3), με τον Παναθηναϊκό όμως να έχει το πάνω χέρι λόγω του υπέρ του 2-0 του πρώτου αγώνα και τον ΠΑΟΚ με την δύναμη της Τούμπας, θα προσπαθήσει να κάνει την μεγάλη ανατροπή.


Το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το πήρε η ΑΕΚ και το δεύτερο θα βρει τον κάτοχο της απόψε από το ζευγάρι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό.

Οι δύο ομάδες κοντράρονται στις 19:00-Cosmotesports3, με τον Παναθηναϊκό όμως να έχει το πάνω χέρι λόγω του υπέρ του 2-0 του πρώτου αγώνα και τον ΠΑΟΚ με την δύναμη της Τούμπας, θα προσπαθήσει να κάνει την μεγάλη ανατροπή.

Στα αγωνιστικά στις δοκιμές που έκανε ο Ίβιτς, έβαλε τον Πρίγιοβιτς στις βασικές του επιλογές και σήμερα ο Σέρβος επιθετικός αναμένεται να ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του. Ο Γλύκος θα είναι κάτω από το τέρμα, οι Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς θα είναι στα μετόπισθεν, οι Τσίμιροτ, Σάχοφ, Κάμπος, Ουάρντα, Ενρίκε στο κέντρο και τον Πρίγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης σε σύστημα 4-2-3-1

Στον Παναθηναϊκό η επιστροφή ρεκόρ του Κάρλος Ζέκα, στον οποίο μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο, υπήρξε γνωμάτευση για τράβηγμα στον αριστερό δικέφαλο, είναι η είδηση στο πράσινο στρατόπεδο. Ο Έλληνας πλέον Ζέκα βρίσκεται στην «πράσινη» αποστολή της αποψινής ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα όχι για τυπικούς λόγους, αλλά για να παίξει στην πιο μεγάλη «μάχη» της σεζόν.

Ο παίκτης που θα τον καλύψει στο βασικό σχήμα δίπλα στον Κουρμπέλη, θα είναι πιθανότατα ο Νούνο Ρέις, με αουτσάιντερ τους Λουντ και Μαρινάκη. Στις υπόλοιπες θέσεις της 11αδας τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα ξεκινήσει στο τέρμα, οι Κουλιμπαλί, Χουλτ στα άκρα, οι Κουτρουμπής, Μολέδο στο κέντρο της άμυνας, οι Βιγιαφάνιες, Εμποκού δεξιά και αριστερά στις πτέρυγες. Στην επίθεση ο Κλωναρίδης θα είναι ο παρτενέρ του Μπεργκ.

(πηγή: Newsroom ΑΘΗΝΑ 9.84)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)