to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:17 | 01.10.2020

Πολιτισμός

Πανό της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Πειραιά για τους εργαζόμενους στον πολιτισμό στο Δημοτικό Θέατρο

“Οι άνθρωποι του πολιτισμού δεν είναι αόρατοι”. Με αυτό το σύνθημα στο γιγαντοπανό που αναρτήθηκε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Πειραιά δήλωσε για μια ακόμα φορά την έμπρακτη στήριξή του στους χιλιάδες εργαζόμενους στο χώρο του πολιτισμού.


Ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Πειραιά αναφέρει: «Η στήριξη των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων στον πολιτισμό αποτελεί βασική προτεραιότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία που τόσο στους δρόμους, όσο και στη βουλή αγωνίζεται στο πλευρό τους. Ο κυβερνητικός κυνισμός απέναντι στα προβλήματα επιβίωσης των εργαζομένων  βρίσκει απέναντί του τους μαζικούς αγώνες που αγκαλιάζονται από τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες».

Στον ακτιβισμό παρευρέθηκαν η τομεάρχης Πολιτισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Αναγνωστοπούλου, οι βουλευτές Πειραιά Θ. Δρίτσας, Τ. Αλεξιάδης, ο Γ. Ραγκούσης που εκπροσωπήθηκε από τον συνεργάτη του Λ. Νίκα, η Νίνα Κασιμάτη που επίσης εκπροσωπήθηκε, αντιπροσωπεία της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Πειραιά με επικεφαλής τον συντονιστή Χ. Φωτιάδη και τα μέλη της Νομαρχιακής, Γ. Γώγο, Κ. Κυλάκου, Γ. Καρδαρά, Π. Ψαλιδάκος, Θ. Λαζαρίδης, Γ. Μανώλης, Κ. Μπερδεμπέ, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Πειραιάς για Όλους” Ν. Μπελαβίλας, ο Αντιδήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Μ. Θεόδοτος, η περιφερειακή σύμβουλος Κ. Λογοθέτη, η Ελ. Σταματάκη πρώην βουλευτής Α' Πειραιά και η Τζένη Αρσένη από τμήμα πολιτισμού.

Οι δηλώσεις της τομεάρχη Πολιτισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Αναγνωστοπούλου, του βουλευτή Πειραιά Θ. Δρίτσα και του συντονιστή της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Πειραιά, Χρ. Φωτιάδη:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)