to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:25 | 29.01.2014

Πολιτική

Πανικόβλητοι και επικίνδυνοι: Μετέτρεψαν την ειρωνεία του Μ. Γλέζου σε πρόταση συνεργασίας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Την προφανώς ειρωνική διάθεση του Μ. Γλέζου, τα ΜΜΕ που στηρίζουν το μνημονιακό μπλοκ την εξέλαβαν ως διάθεση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ (δείτε το σχετικό βίντεο). «Πρόσκληση συνενοχής» χαρακτήρισε τα σχετικά σενάρια ο Ν. Βούτσης.


Όπως σημειώνεται και στη σελίδα της Κίνησης Ενεργοί Πολίτες:

Είναι πέρα από κάθε λογική το κομμάτι της ομιλίας στη βουλή με το οποίο ειρωνεύεται ο Μανώλης Γλέζος την αδύναμη και πανικόβλητη κυβέρνηση, να το μετατρέπουν σε δήθεν πρόταση συνεργασίας.ή είναι παντελώς ανίκανοι να καταλάβουν την ειρωνεία - συνεπώς επικίνδυνοι - ή είναι τόσο πανικόβλητοι που πατάνε πάνω στην ειρωνεία για να βρουν  σανίδα σωτηρίας.

* * *

Και βέβαια αρκεί κανείς να ακούσει με κοινή λογική τι είπε ο Μανώλης Γλέζος:

ή να διαβάσει τη δήλωσή του: 

«Η πρόταση που μας γίνεται για συγκυβέρνηση αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση δεν έχει πια την δύναμη, την έχει χάσει και γι' αυτό ζητά να συγκυβερνήσουμε» τόνισε ο Μ. Γλέζος σχολιάζοντας τα σενάρια «μεγάλου συνασπισμού» που διακινούνται. Ο Μ. Γλέζος αναρωτήθηκε αν μπορεί «να συγκυβερνήσει το ζενίθ με τον ναδίρ;» και συνέχισε θέτοντας το ερώτημα «δηλαδή θα εγκαταλείψει η κυβέρνηση την πολιτική του δανεισμού, την πολιτική να αρπάζει από τον λαό και να σώζει τις τράπεζες;» Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ότι «αν σκέφτεται να τα εγκαταλείψει όλα αυτά η κυβέρνηση, να εγκαταλείψει την πολιτική της, δεν πιστεύω αγαπητοί συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ να έχουμε αντίρρηση».

Και μετά μπορεί να γελάσει με την καρδιά του με ορισμένους τίτλους σαν αυτόν - ενδεικτικά από το  Έθνος:

Διαβάστε ακόμα:

Ν. Βούτσης: Πρόσκληση συνενοχής τα σενάρια μεγάλου συνασπισμού 

«Τα ΜΜΕ της διαπλοκής δεν ασχολούνται με ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα όπως το ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ αλλά με τις πιέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για τη δημιουργία μεγάλου συνασπισμού, μία πρόσκληση για συνενοχή και για διάπραξη ενός ιστορικού ατοπήματος από την πλευρά της Αριστεράς» τόνισε ο Ν. Βούτσης, γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ (διαβάστε αναλυτικά τις τοποθετήσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ). 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)