to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:35 | 06.02.2018

Αθλητισμός

Πανηγυρική πρόκριση στους «16» του Champions League για την ΑΕΚ

Μετά από τεράστια ανατροπή, η Ένωση πήρε τη νίκη με 83-81 επί της Μπαϊρόιτ στο ΟΑΚΑ


Πανηγυρική πρόκριση στους «16» του Basketball Champions League πήρε η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Μετά από τεράστια ανατροπή, η Ένωση πήρε τη νίκη με 83-81 επί της Μπαϊρόιτ στο ΟΑΚΑ, για τη 14η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, και σε συνδυασμό με τις νίκες των Βενέτσια και Στρασμπούρ έκανε... άλμα τετράδας στον 3ο όμιλο (σ.σ. 3η θέση με ρεκόρ 8-6), που την έστειλε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 

Τα δεκάλεπτα: 20-21, 33-40, 57-66, 83-81

Σάκοτα: «Ήρθε η δικαίωση»

Ο «ήρωας» στη νίκη-πρόκριση της ΑΕΚ στη φάση των «16» του Basketball Champions League, Ντούσαν Σάκοτα, μίλησε μετά την επιτυχία επί της Μπαϊρόιτ στο ΟΑΚΑ, υπογραμμίζοντας ότι η... «δικαίωση ήρθε».

«Νιώσαμε σαν να κερδίσαμε δύο φορές, ήταν απίστευτο. Κάναμε 8 νίκες, προκριθήκαμε. Δείξαμε καρδιά στο τέλος και χαρακτήρα. Το πιστεύαμε από το πρώτο λεπτό. Δικαιωθήκαμε και για πρόπερσι, που έγιναν απίστευτες συγκυρίες στο Eurocup. Η δικαίωση ήρθε» είπε αρχικά ο αρχηγός της ΑΕΚ στην κάμερα της NOVA και πρόσθεσε:

«Πάντα πίστευα ότι η τύχη έρχεται με την αξία. Αν δεν παλεύεις, δεν έχεις τύχη. Όταν παλέψαμε, δεν έβαζαν τίποτα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Κάνουμε μια επανεκκίνηση, το έχουμε πει και στα αποδυτήρια. Μπορεί να με πουν τρελό, γιατί έχουμε τις καλύτερες συνθήκες εξωαγωνιστικά μετά τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Όμως, οι συνθήκες που παλεύουμε είναι δύσκολες. Έχουμε δικαίως μεγάλη πίεση, είναι δύσκολο να παίξεις με αυτή την πίεση. Είναι διπλός ο χαρακτήρας που δείξαμε».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)