to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:00 | 17.06.2020

Αθλητισμός

Πανηγυρική δικαίωση για τον Μάρκους Ράσφορντ, δεν σταματούν τα δωρεάν γεύματα στα σχολεία

Μετά την επιστολή του στην αγγλική κυβέρνηση να μην σταματήσουν τα δωρεάν γεύματα στα σχολεία, το Κοινοβούλιο έκανε πίσω


Ο ποδοσφαριστής Μάρκους Ράσφορντ, μέσω ανοιχτού γράμματος προς το βρετανικό κοινοβούλιο, έκανε έκκληση να μην σταματήσουν τα δωρεάν γεύματα στα σχολεία, τα οποία έχουν ανάγκη περισσότερα από 200.000 παιδιά.

Η πανδημία του κορονοϊού έχει τεράστια οικονομικό αντίκτυπο σε όλο τον κόσμο, ενώ σε χώρες όπως η Μεγάλη Βρετανία η κατάσταση είναι σοβαρή, με πάρα πολλούς ανθρώπους να έχουν χάσει τις δουλειές τους. Πάρα πολλές ομάδες στάθηκαν στο πλάι του με διθυραμβικά σχόλια για την στάση του.

Η κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον προσπαθεί με κάθε τρόπο να μειώσει την κρατική επιχορήγηση, ενώ υπήρξαν σκέψεις να σταματήσουν τα δωρεάν γεύματα που δίνονταν στα σχολεία, με τον 22χρονο επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βγαίνει μπροστά στον αγώνα να συνεχιστεί η σίτιση στα σχολεία, έχοντας πολλούς ανθρώπους στο πλάι του σε αυτή τη μάχη.

Η πανηγυρική δικαίωση ήρθε για τον διεθνή Άγγλο φορ, καθώς η κυβέρνηση έκανε πίσω και θα συνεχιστεί κανονικά η σίτιση στα σχολεία για έξι εβδομάδες το καλοκαίρι. Ο Τζόνσον είδε την ενότητα του κόσμου πλάι στον Άγγλο επιθετικό και αποφάσισε να αλλάξει την απόφασή της.

Η Λίβερπουλ με μήνυμά της στο Twitter αποθέωσε τον ποδοσφαιριστή των Κόκκινων Διαβόλων τονίζοντας τον αντίκτυπο που θα υπάρξει για τα παιδιά του Μέρσεϊσαϊντ. "Τα παιδιά της περιοχής μας θα επωφεληθούν εξαιτίας των δράσεων αυτού του αξιόλογου πρότυπου. Από την Λίβερπουλ με αγάπη" ανέφεραν οι «Reds» στον επίσημο λογαριασμό τους.

"Δεν ξέρω τι να πω. Δείτε τι μπορούμε να κάνουμε, όταν είμαστε όλοι μαζί. Αυτή είναι η Αγγλία του 2020", ανέφερε ο Ράσφορντ στο λογαριασμό του στο twitter, δείχνοντας την τεράστια ικανοποίησή του για την αλλαγή στάσης του αγγλικού κοινοβουλίου.

Μία ημέρα αργότερα, με ανάρτηση στα social media, έστειλε ξανά μήνυμα, ζητώντας να μην μειωθεί η κρατική επιχορήγηση, καθώς κι ο ίδιος ήταν κάποτε ανάμεσα στα παιδιά που είχαν ανάγκη από σίτιση.

Όταν ανοίγεις τη μηχανή να φτιάξεις ένα τσάι ή έναν καφέ, σκέψου τους γονείς που έπρεπε να ρυθμίσουν τους λογαριασμούς τους για τις οφειλές έχοντας χάσει τις δουλειές τους από την πανδημία.

Αναγνωρίστε ότι τα παιδιά σε ολόκληρη τη χώρα αναρωτιούνται αθώα "γιατί;". Εννιά στα 30 παιδιά σε κάθε τάξη ρωτούν σήμερα "γιατί;". Γιατί δεν έχει σημασία το μέλλον μας;"

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)