to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:54 | 08.12.2022

Αθλητισμός

Παναιτωλικός: Τέλος εποχής για τον Φώτη Κωστούλα, πούλησε την ομάδα στην οικογένεια Καμίνσκι

Ο Παναιτωλικός αλλάζει χέρια, καθώς ο Φώτης Κωστούλας πούλησε τις μετοχές του, με την οικογένεια Καμίνσκι, που δραστηριοποιείται στην Αμερική και έχει πολωνική καταγωγή, να είναι η νέα ιδιοκτήτρια.


Την Πέμπτη (8/12) έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο στον Παναιτωλικό, με την ιστορική εποχή του Φώτη Κωστούλα να ολοκληρώνεται ύστερα από συνολικά 18 χρόνια.

Νέοι ιδιοκτήτες είναι η οικογένεια Καμίνσκι, και συγκεκριμένα ο πατέρας Μάτσιελ και ο γιος, που δραστηριοποιούνται στην Αμερική και έχουν πολωνική καταγωγή.

Ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας αναμένεται να βρεθεί στο Αγρίνιο εντός της ημέρας, ενώ η μεταβίβαση των μετοχών έχει προχωρήσει στην Επαγγελματική Επιτροπή Αθλητισμού. Ο 64χρονος επιχειρηματίας ζει μόνιμα στη Μινεσότα.

Από σήμερα (8/12) τα "καναρίνια" μπήκαν σε νέα εποχή, με μια οικογένεια που καλύπτει τα οικονομικά στάνταρ του Φώτη Κωστούλα και εγγυάται ένα ευοίωνο μέλλον για τον Παναιτωλικό. Πρόκειται για μία υπόθεση που "έτρεχε" εδώ και μήνες κάτω από άκρα μυστικότητα και το deal πήρε σάρκα και οστά.

Τις επόμενες ώρες θα γίνουν και οι ανακοινώσεις για τη διάδοχή κατάσταση και θα γνωστοποιηθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το πλάνο του νέου μεγαλομετόχου του Παναιτωλικού, αλλά και το πώς θα πορευτεί ο σύλλογος. Μένει να δούμε ποια από τα πρόσωπα που είναι σήμερα στην ομάδα, θα συνεχίσουν να την υπηρετούν. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές...

Αυτός είναι ο Μάτσιεκ Καμίνσκι που αγόρασε την ομάδα του Αγρινίου και ήθελε την Έβερτον

 Αυτός είναι ο Μάτσιεκ Καμίνσκι που αγόρασε την ομάδα του Αγρινίου και ήθελε την Έβερτον

Ο 64χρονος Πολωνός επιχειρηματίας ήρθε σε συμφωνία με τον Φώτη Κωστούλα για την αγορά της ΠΑΕ. Πρόκειται για επιχειρηματία ο οποίος ασχολείται με το Real Estate κυρίως στις ΗΠΑ, ενώ έχει επεκταθεί και σε άλλες χώρες, ο οποίος μένει μόνιμα στη Μινεσότα.

Να τονιστεί πως είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Μινεσότα με πτυχίο στη Βιολογία και τη Φυσική.

Η οικογένεια Καμίνσκι έχει πλέον ρίξει το βλέμμα της στη χώρα μας και πιθανότατα κάπως έτσι προέκυψε η επαφή και η συμφωνία με τον Φώτη Κωστούλα, ο οποίος πείστηκε από το επενδυτικό πλάνο που του παρουσιάστηκε.

Αυτός είναι ο Μάτσιεκ Καμίνσκι
Ο Καμίνσκι γεννήθηκε στις ΗΠΑ από πρόσφυγες Πολωνούς γονείς. Σιγά σιγά άρχισε να δραστηριοποιείται στο κομμάτι του Real Estate, ενώ τα τελευταία χρόνια ψάχνει την είσοδό του στο χώρο του αθλητισμού. Ασχολείται με τον επενδυτικό χώρο τα τελευταία 15 χρόνια

Μάλιστα, τον περασμένο Φεβρουάριο δημιούργησε την KAM Sports και σε αυτό το πλαίσιο υπήρξε η εμπλοκή του τον περασμένο Σεπτέμβριο με την Έβερτον. Μαζί με άλλους επιχειρηματίες θέλησε να αγοράσει την ομάδα, υπήρξαν επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο η υπόθεση πάγωσε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Sunday Times" η περιουσία της οικογένειας υπολογίζεται στο 1 δισεκατομμύριο δολάρια και διαθέτει ακίνητα σε πολλές περιοχές του κόσμου μέσα από την Kaminski Asset Management και την Kaminski Poland Fund.

Πηγή: Sport24

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)