to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:12 | 29.12.2012

Πολιτική

Παν. Κουρουμπλής: «κλειστά κυκλώματα εξουσίας ήταν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ»

Συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΕΚΜ, Παναγιώτης Κουρουμπλής στα Νέα της Αιτωλοακαρνανίας και στον δημοσιογράφο Βασίλη Πανόπουλο




  Ο Π. Κουρουμπλής μίλησε για το πολιτικό σύστημα και «τα δύο κόμματα εξουσίας που επί πολλά χρόνια είχαν καταστεί κλειστά κυκλώματα εξουσίας του αρχηγού. Ήταν ένας αρχηγός ηγεμόνας, γύρω από αυτόν άλλα 15, 20, 30 άτομα». Επίσης, αναφέρθηκε στην άδικη κριτική που έχει δεχτεί στο παρελθόν αλλά και στην απόφαση του να μην επιστρέψει πολιτικά στην Αιτωλοακαρνανία.

  Παρόλα αυτά, όπως ο ίδιος είπε «νιώθω βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, δεν θα ξεχάσω ποτέ την Αιτωλοακαρνανία, οι Αιτωλοακαρνάνες θέλω να ξέρουν και το ξέρουν, γιατί το γραφείο μου ασχολείται συνεχώς με ζητήματα της Αιτωλοακαρνανίας, ότι είμαι ο ένατος βουλευτής τους, έχω βαθιά επίγνωση και αναγνώριση και, ας μου επιτραπεί η κατάθεση, ευγνωμοσύνη στην κοινωνία της Αιτωλοακαρνανίας, η οποία με εξέλεξε τρεις φορές βουλευτή».

  Επίσης αναφέρθηκε σε πολλά ακόμα θέματα όπως επίσης και στο ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ να κατεβάσει υποψήφιο δήμαρχο στον Δήμο Αγρινίου.


  Τέλος αναφέρθηκε στις επιλογές της κυβέρνησης που οδηγούν μέρα με τη μέρα σε αδιέξοδα τους ανθρώπους και όπως ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά «είναι βέβαιο ότι και με την εφαρμογή των μέτρων του τελευταίου εφαρμοστικού νόμου, νομίζω ότι η κοινωνία θα βρεθεί σε τέτοιες καταστάσεις που δεν υπάρχει άλλη λύση παρά να υπάρξει η εξέγερση. Μία εξέγερση που θα σταματήσει αυτή την καταστροφή της κοινωνίας μας».




Mέρος Α' (14')


Μέρος Β'

tags: ΣΥΡΙΖΑ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)