to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Πάμε μαζί στον δρόμο του αγώνα

Αντίπαλος, η κυβέρνηση Μητσοτάκη που δημιουργεί στρατιές ανέργων


Η συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και η Πλειοψηφία των στελεχών δηλώνουν ότι πρέπει να συντονίσουμε τον βηματισμό την ανασυγκρότηση της τακτικές μας με τις απαιτήσεις της νέας πραγματικότητας σε αυτή την κατεύθυνση.

Η εργατοϋπαλληλική οργάνωση Πειραιά έδωσε και δίνει τον καθημερινό αγώνα και παρά τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση για την πανδημία οι παρεμβάσεις μας δεν ήταν μόνο οι συζητήσεις που διοργανώσαμε, ωστόσο έχοντας πάρει όλα τα μέτρα προστασίας, βρεθήκαμε σε μαζικούς εργασιακούς χώρους αναδείξαμε την ανεπάρκεια των μέτρων προστασίας, καταθέσαμε προτάσεις για την υγεία και το εισόδημα των εργαζομένων.

Σε συνεργασία με τους βουλευτές Α και Β Πειραιά καταθέσαμε ερώτηση στη Βουλή για τα προβλήματα που καθημερινά οξύνονται.

Με αυτές μας τις παρεμβάσεις Έγινε αισθητή η παρουσία του κόμματος μας στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και στους εργαζόμενους, αφού οι προτάσεις μας υιοθετήθηκαν από αρκετούς φορείς και συνδικάτα.

Την εργατοϋπαλληλική οργάνωση Πειραιά την επιλέγουν σύντροφοι για την μπορούν να μεταφέρουν την θέσεις του κόμματος σε χώρους εργασίας που τους γνωρίζουν πολύ καλά.

Η οργάνωση μας με τις ομάδες δράσης δίνουμε και θα δίνουμε την καθημερινή μάχη για να φτάσουν οι θέσεις του κόμματος μας και στον τελευταίο άνεργο, εργαζόμενο, συνταξιούχο, μικρομεσαίο, για να γίνουν οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ανάχωμα στην αντιλαϊκή αυταρχική πολιτική του Μητσοτάκη.

Η οργάνωση μας στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 16/5 πρότεινε την υλοποίηση δίμηνης καμπάνιας ενημέρωσης και συζήτησης με την κοινωνία και τους εργαζόμενους. 
Τον δρόμο αυτόν τον ξέρουμε καλά και θα τον συνεχίσουμε. Άλλωστε χρόνια τον περπατάμε.

Καλούμε τους συντρόφους και την προοδευτική παράταξη να τον βαδίσουμε μαζί. Όσοι δεν αντέχουν μην μετατρέπουν την διαφωνία τους σε γκρίνια και αντιπαλότητα.

Για μας αντίπαλος είναι η κυβέρνηση του κύριου Μητσοτάκη που κάθε μέρα δημιουργεί χιλιάδες ανέργους.

Η Μαύρα Σαραντοπούλου είναι Γραμματέας της Ο.Μ. Εργατοϋπαλλήλων ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)