to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:07 | 27.01.2016

Κοινωνία

ΠΑΜΕ: Απεργιακή συγκέντρωση την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου στην Ομόνοια στις 10:30πμ

Κάλεσμα για συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις της 4ης Φεβρουαρίου απευθύνει το ΠΑΜΕ «προς εργαζόμενους, αγρότες, ανέργους, συνταξιούχους, ελευθεροεπαγγελματίες επιστήμονες, αυτοαπασχολούμενους, γυναίκες, νέους και νέες».


Στην απεργιακή του διακήρυξη σημειώνει μεταξύ άλλων: «Κανένας εργαζόμενος να μην πέσει στην παγίδα που στήνουν μαζί κυβέρνηση, μεγαλοεργοδοσία, τα κόμματα που ψήφισαν το 3ο και φαρμακερό μνημόνιο και οι πληρωμένοι προπαγανδιστές τους!

Κανένας δεν πρέπει να ξεχάσει τα έργα και τις ημέρες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ούτε των άλλων κομμάτων που στηρίζουν την Ε.Ε. Όλοι μαζί τα ψήφισαν, όλοι μαζί τα στήριξαν γιατί έχουν σαν προτεραιότητα τα συμφέροντα της καπιταλιστικής εργοδοσίας. Οι αντιπολιτευτικές τους κορώνες είναι για να ξεγελάσουν ώστε πιο αποτελεσματικά να οδηγήσουν το λαό στο συμβιβασμό, στη μοιρολατρία, στην αποδοχή της σφαγής του.

Το κυβερνητικό σχέδιο για το ασφαλιστικό διαλύει ότι έχει απομείνει από τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης, καταδικάζει τη νέα γενιά, δεν εξαιρεί κανένα κλάδο!
Δε διορθώνεται! Δεν παίρνει τροποποιήσεις! Δε βελτιώνεται! Μόνο ανατρέπεται!
Όσοι μιλούν για βελτιώσεις με δήθεν διαλόγους παίζουν το παιχνίδι της κυβέρνησης!».Τέλος το ΠΑΜΕ επισημαίνει πως: «Μπορούμε να τους σταματήσουμε! Μπορούμε να νικήσουμε!

Από τη συμμετοχή μας στην απεργία, στη διαδήλωση, από τη στάση μας θα κριθεί το αποτέλεσμα! Η απεργία στις 4 Φλεβάρη μπορεί να γίνει μεγάλη παρακαταθήκη για την άνοδο του εργατικού λαϊκού κινήματος, την κοινωνική συμμαχία, να ανοίξει νέους δρόμους στην πάλη του λαού. Όλοι έχουμε ευθύνη για την επιτυχία της και την κλιμάκωση του αγώνα. Όλοι θα κριθούμε από τις μελλοντικές γενιές για τη στάση μας σε τέτοιες στιγμές!

Κανένας και καμιά στη δουλειά, στο χωράφι, στο σχολείο, στο γραφείο! Χωρίς χάσιμο χρόνου κάθε μέρα κάθε ώρα να νιώθουν την καυτή ανάσα της λαϊκής κινητοποίησης! Να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί!

Με την κοινωνική συμμαχία μπορούμε να βάλουμε μεγάλα εμπόδια στην πορεία να ανατρέψουμε αντιλαϊκούς νόμους, μνημόνια και αφεντικά!
Με μια φωνή διαδηλώνουμε: Δε θα ριζώσει για εμάς η ανέχεια, η ζωή με τα ελάχιστα, οι άθλιοι μισθοί των 400 ευρώ, οι άθλιες συντάξεις, καχεκτικές και υποβαθμισμένες παροχές υγείας και πρόνοιας, η δουλειά ως τα βαθιά γεράματα!
4 Φλεβάρη Όλοι στην Απεργία! Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση! 10.30 πμ στην Ομόνοια».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)