to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:39 | 17.02.2023

Αθλητισμός

«Πάγωσαν» οι Μπακς με άσχημη πτώση του Γιάννη - Καθαρή η ακτινογραφία

Συναγερμός για τον "Greek Freak", αποχώρησε με τραυματισμό στον καρπό κόντρα στους Μπουλς


Σε κατάσταση συναγερμού βρέθηκαν οι Μπακς. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στον δεξιό καρπό κατά την διάρκεια του αγώνα με τους Μπουλς (νίκη με 112-100 για το Μιλγουόκι) και αποχώρησε, με το Μιλγουόκι πλέον να αγωνιά για την κατάστασή του. Τα αποτελέσματα των πρώτων εξετάσεων που υποβλήθηκε πάντως ήταν ενθαρρυντικά.

Ο "Greek Freak" τραυματίστηκε σε μία προσπάθειά του να κόψει τον Κόμπι Γουάιτ στην δεύτερη περίοδο, όταν έπεσε λίγο άτσαλα πάνω στο μαξιλάρι της μπασκέτας. Αμέσως έπιασε το δεξί του χέρι, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει λίγα δευτερόλεπτα αργότερα.

Οι Μπακς έθεσαν αμέσως εκτός τον Γιάννη για το υπόλοιπο του αγώνα, χωρίς να προχωρήσουν σε περισσότερες λεπτομέρειες, αφού πρώτα πρέπει να υποβληθεί σε εξετάσεις. Παράλληλα, όπως γίνεται σαφές, ο τραυματισμός του θέτει προς το παρόν σε αμφιβολία και την παρουσία του στο All Star Weekend της Γιούτα.

Όπως αποκάλυψε ο Μάικ Μπούντενχόλζερ μετά το παιχνίδι, η ακτινογραφία που έβγαλε ο Γιάννης μετά τον τραυματισμό του ήταν "καθαρή" και πλέον η περίπτωσή του θα επανεξετάζεται μέρα με τη μέρα.

"Ελπίζουμε ότι δεν έχει κάτι, η ακτινογραφία ήταν καλή. Έχει ένα μικρό διάστρεμμα" δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των Μπακς, για να προσθέσει: "Θα δούμε πώς αισθάνεται αύριο και τις επόμενες ημέρες, ώστε ακολούθως να εκτιμήσουμε την κατάσταση".

Όπως γίνεται σαφές, η παρουσία του Γιάννη στο All Star Weekend της Γιούτα (18-20/2) - όπου εκτός από το All Star Game που είναι αρχηγός μίας εκ των δύο ομάδων, είναι προγραμματισμένο να αγωνιστεί στο Skills Challenge μαζί με τους αδελφούς του, Θανάση και Άλεξ - θεωρείται αυτή τη στιγμή αμφίβολη και θα αποφασιστεί τις επόμενές ώρες.

Sport24.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)