to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:28 | 20.12.2019

Αθλητισμός

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Εθνική Ομάδα Πόλο των Νέων

Η Εθνική ομάδα Νέων επικράτησε 6-4 της Σερβίας και παρέμεινε στο θρόνο της πρωταθλήτριας κόσμου.


Με όπλο την «ατσάλινη» τους άμυνα η Εθνική Νέων επικράτησε με 6-4 της  αντίστοιχης της Σερβίας και παρέμεινε στο θρόνο της πρωταθλήτριας κόσμου.Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νευρικά το ματς και χρειάστηκε να περάσουν έξι λεπτά για να επιτευχθεί το πρώτο γκολ.

Το πρώτο οκτάλεπτο έκλεισε με σκορ 2-0 υπέρ της Εθνικής μας και στο δεύτερο η τρομερή άμυνα συνεχίστηκε.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι Σέρβοι χρειάστηκαν περίπου 15 λεπτά για να πετύχουν τέρμα.

Στο τρίτο οκτάλεπτο δεν σημειώθηκε κάποιο τέρμα, ενώ στην τελευταία περίοδο του παιχνιδιού η Εθνική μας βρήκε τις λύσεις που χρειαζόταν και αναδείχθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 1-1, 0-0, 3-3.

Ελλάδα (Νίκος Καραμάνης): Δαλμάρας, Καλογερόπουλος, Αλαφραγκής 2, Γκιουβέτσης 2, Νικολαΐδης 1, Παπαναστασίου, Κάκαρης 1, Ρομπόπουλος, Παπαγεωργίου, Δίπλαρος, Χαλυβόπουλος Αρ., Γωνιωτάκης, Μητράκης

Σερβία (Ούρος Στεβάνοβιτς): Γκαβρίλοβιτς, Μπράνκοβιτς 1, Μπάρατς, Νέσιτς, Στανόγεβιτς 1, Μίτροβιτς Π., Βούτσινιτς, Τσβέτκοβιτς 1, Μαρτίνοβιτς, Σουλτς, Πιέβανσιτς, Ράντοβιτς 1, Μίσοβιτς.

Συγχαρητήρια Παυλόπουλου

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος συνεχάρη την Εθνική Ομάδα Νέων Ανδρών για την κατάκτηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης στο Κουβέιτ. Στο συγχαρητήριο μήνυμά του αναφέρει:

   «Η νέα, λαμπρή, επιτυχία σας, η οποία σας καθιερώνει πλέον στην παγκόσμια κορυφή της υδατοσφαίρισης, χαράζει ταυτοχρόνως τον δρόμο σας για ένα εξίσου λαμπρό μέλλον. Οι επιδόσεις σας και το παράδειγμά σας μας κάνουν υπερήφανους. Θερμά συγχαρητήρια».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)