to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:28 | 28.06.2012

left.gr

Πολιτική

Πάγκαλος: Ταυτίζει τον ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή

Ο κύριος "Μαζί τα φάγαμε" φαίνεται πλέον ότι έχει εμμονή με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν και αποσύρθηκε από την ενεργό πολιτική δράση και μετά από δεκαετίες ολόκληρες για πρώτη φορά σήμερα δεν ορκίστηκε βουλευτής, συνεχίζει ακάθεκτος να βάλλει κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά με τρόπο απαράδεκτο και εκφράσεις ανήκουστες.



Στη εκπομπή του Alpha "Αυτοψία", την Τετάρτη 27/6, σε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία διαφορά με τη Χρυσή Αυγή! 
Μάλλον προσπαθεί να καλύψει ο κύριος Πάγκαλος τις ευθύνες τις δικές του και των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ στις οποίες υπηρέτησε, που με ρητορική μίσους και πολιτικές πρακτικές ενάντια στην κοινωνία εξέθρεψαν το φαινόμενο της ανόδου της ναζιστικής ακροδεξιάς.

"Γιατί όταν ασκεί βία η Χρυσή Αυγή είναι καταδικαστέα κι όταν ασκεί βία ο ΣΥΡΙΖΑ και τα όργανά του είναι επαινετέος και ενδιαφέρων πολύ και συγκινεί και τις κυρίες του Κολωνακίου; Δεν το καταλαβαίνω αυτό", είπε ο κύριος Πάγκαλος, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει ένας πολιτικός που ακροβατεί ανάμεσα στη δημοκρατία και τις φασιστικές νοοτροπίες για την άσκησή της.

Και δεν σταμάτησε το παραλήρημά του εκεί. Αναφερόμενος στη Ρένα Δούρου είπε:
"Βγήκε η κα Δούρου και είπε "ένα-δυο γιαουρτάκια τι κάνουν, σε όλα τα κρέατα βάζουμε τζατζίκι για να νοστιμίσουν. Η κα Δούρου είναι η κυρία που έφαγε το νερό, που όταν έφαγε το νερό ήταν θύμα, όταν έκανε καλαμπούρι εις βάρος της επίθεσης που έγινε εναντίον μου ήταν καλαμπούρι".

Χαρακτήρισε, επίσης, τον Αλέξη Τσίπρα "δημαγωγό, αστοιχείωτο πρόσωπο με τρισβάρβαρα ελληνικά", υποστηρίζοντας ότι θα συμμαχήσει ακόμα και με τον διάολο προκειμένου να μη γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση. 


Εμείς γνωρίζοντας πλέον ότι ο μόνος που του έχει μείνει του Θεόδωρου για να συμμαχήσει είναι ο διάολος, οφείλουμε να επαινέσουμε τα άψογα ελληνικά του. Ειδικά εκείνο το "είναι ευλογία το μνημόνιο" ήταν άπταιστο...

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)