to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:47 | 17.06.2016

Αθλητισμός

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Κανένας λόγος να συμμετέχουμε σε τέτοιο πρωτάθλημα»

Υπέρ της θέσης των «12»... μικρομεσαίων ομάδων της Super League τάχθηκε η ΠΑΕ ΑΕΚ.


Οι «κιτρινόμαυροι» συμφωνούν απόλυτα με τις απόψεις των 12 ΠΑΕ πάνω στο θέμα της διαιτησίας και ξεκαθαρίζουν πως «δεν υπάρχει κανένας λόγος να συμμετάσχουμε στο επόμενο πρωτάθλημα μόνο και μόνο για να ανακυκλώνουμε τη σημερινή κατάσταση της πλήρους αναξιοπιστίας και να αποτελούμε τους συμμέτοχους αλλά και συνένοχους της διαφθοράς, που καταγγέλλεται πλέον από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και από την ίδια την κοινωνία».  Οι ομάδες, πλέον, που απειλούν ότι δεν θα κατέβουν στο νέο πρωτάθλημα είναι 14 (με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ), ενώ προς το παρόν δεν έχουν πάρει επίσημα θέσεις οι δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ στηρίζει την κίνηση των 12 ομάδων και εκτιμά ότι οι προτάσεις τους αποτελούν μονόδρομο για την καινούργια ημέρα, που πρέπει επιτέλους να ξημερώσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ποιος μπορεί να πει «όχι» στο αυτονόητο; 

Τα πολλά λόγια και η φλυαρία, που εξυπηρετούν τη στασιμότητα στο σημερινό βούρκο πρέπει να κάποια στιγμή να τελειώσουν. Έφτασε η ώρα των συγκεκριμένων αποφάσεων και αλλαγών σε όλα τα θεσμικά επίπεδα, τις οποίες ουδείς μπορεί, αλλά και νομιμοποιείται να κοντράρει και να αρνηθεί. Τις περιμένει από όλους εμάς το σύνολο των υγιών Ελλήνων φιλάθλων. Δεν είναι κάτι που μπορεί να αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης, αλλά άμεση αναγκαιότητα. 

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να συμμετάσχουμε στο επόμενο πρωτάθλημα μόνο και μόνο για να ανακυκλώνουμε τη σημερινή κατάσταση της πλήρους αναξιοπιστίας και να αποτελούμε τους συμμέτοχους αλλά και συνένοχους της διαφθοράς, που καταγγέλλεται πλέον από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και από την ίδια την κοινωνία. 

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα μείνει ταγμένη υπέρ του νέου ξεκινήματος, που χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο προκειμένου να βγει από το σημερινό του κώμα και να προσελκύσει και πάλι τον κόσμο στα γήπεδα».

tags: ΑΕΚ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)