to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:25 | 21.04.2023

Πολιτική

Π. Τσαπανίδου: Αν κάποιος δυσφημεί τη χώρα στο εξωτερικό, είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Η δήλωση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Πόπης Τσαπανίδου για τα όσα δήλωσε ο Γ. Οικονόμου, σχολιάζοντας την επίσκεψη Τσίπρα στο Βερολίνο και τα όσα συζήτησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον Γερμανό καγκελάριο, Όλαφ Σολτς.


Για δυσφήμηση της Ελλάδας στο εξωτερικό κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, με αφορμή τις δηλώσεις του στο Βερολίνο.

Όπως όμως δήλωσε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, απαντώντας στα όσα δήλωσε νωρίτερα ο Γ. Οικονόμου:

«Αν κάποιος δυσφημεί τη χώρα στο εξωτερικό, είναι η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη που επί 4 χρόνια έκανε την Ελλάδα Ευρωπαϊκή εξαίρεση.

Η κυβέρνηση της διαπλοκής της διαφθοράς, των υποκλοπών της εξαγωγής του Predator, της κατάλυσης του κράτους δικαίου. Απ’ την άλλη βέβαια, κατανοούμε την αγωνία του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Δικαιολογημένη αγωνία, μετά τη συνάντηση Σολτς Τσίπρα παραμονές εκλογών».

Γ. Οικονόμου: Ο Αλ. Τσίπρας δυσφημεί τη χώρα στο εξωτερικό κινούμενος από προσωπικό μένος για τον πρωθυπουργό

«Ο κ. Τσίπρας επαναλαμβάνει κατά γράμμα όσα έκανε και το 2014. Περιφέρεται ανά την Ευρώπη, συκοφαντώντας και δυσφημώντας την Πατρίδα του, κινούμενος από προσωπικό μένος για τον πρωθυπουργό και εργαλειοποιώντας τα πάντα στο όνομα των εντυπώσεων στο φανατικό του κοινό» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απαντώντας στις δηλώσεις του κ. Τσίπρα από το Βερολίνο.

Ο κ. Οικονόμου επισήμανε ότι «η εικόνα της Ελλάδας όμως και η αντίληψη της διεθνούς κοινής γνώμης έχει αλλάξει πια» και προσέθεσε:

«Από την απόλυτη ανυποληψία του 2015-2019, η Ελλάδα του 2023 εκτιμάται διεθνώς, ως παράγοντας σταθερότητας, σε κάθε επίπεδο, και ως χώρα που συμβάλει καθοριστικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησαν όλες οι μεγάλες παγκόσμιες κρίσεις. Η επιτυχία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο διεθνές προσκήνιο μεταφράζεται σε επενδύσεις και γεωστρατηγική ισχύ, με άμεσο όφελος για τους Έλληνες πολίτες. Η Ελλάδα πάει μπροστά, δυνατά και σταθερά».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)