to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:21 | 19.01.2016

πηγή: Αυγή

Πολιτική

Π. Σκουρλέτης: Δεν μπορεί το «Πρώτο Ψέμα» να κάνει κατήχηση στην Αριστερά για την ηθική της (βίντεο)

«Ο αριθμός των μετακλητών υπαλλήλων έχει μειωθεί από την κυβέρνηση ήδη στο 60% των προηγούμενων κυβερνήσεων»


"Δεν μπορεί η εφημερίδα "Πρώτο Ψέμα", τον άνθρωπο της οποίας έπιασαν με τα βαλιτσάκια στην Ελβετία, να κάνει κατήχηση στην Αριστερά για την ηθική της" δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, προσθέτοντας κατηγορηματικά ότι «ψευδώς αναπαράγεται εδώ και πάρα πολύ καιρό και είναι λυπηρό που το "ξαδελφάκι" του σταθμού σας, το ΒΗΜΑ, έκανε copy paste ένα δημοσίευμα απολύτως ψευδές, γιατί οι μόνοι που έχουν διοριστεί στο Δημόσιο είναι όσους απέλυσε η κυβέρνηση Σαμαρά».

Πρόκειται για «συστηματική προπαγάνδα για να χτυπήσουν το ΣΥΡΙΖΑ στο δυνατό του σημείο, ότι δεν έχει ευθύνες, το ηθικό πλεονέκτημα», όπως είπε ο κ. Σκουρλέτης, επιρρίπτοντας ευθύνες στους ιδιοκτήτες των μεγαλοκαναλιών.

Η προπαγάνδα αυτή, όπως υποστήριξε, θα εντείνεται όσο «τελειώνει ο χρόνος της ασυλίας των ιδιοκτητών των μεγαλοκαναλιών που "σέρνουν το χορό". Όσο δηλαδή πλησιάζει η εφαρμογή του νέου νόμου για τα ΜΜΕ και για το διαγωνισμό, θα συμπαρατάσσονται διαπλοκή, Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και όσοι υπερασπίζονται το παλαιό σύστημα για να προστατέψουν τα συμφέροντά τους, συμφέροντα που ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση της χώρας».

«Τα δημοσιεύματα αναφορικά με τον γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Ιάσονα Σχινά- Παπαδόπουλο, αφορούν μια προσπάθεια να δημιουργηθεί θέμα εκεί που δεν υπάρχει» σημείωσε.

Ο υπουργός ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν πρόκειται για μόνιμους διορισμούς. Η θητεία των μετακλητών υπαλλήλων και του επιστημονικού προσωπικού είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη θητεία του υπουργού είπε, ενώ αναρωτήθηκε «υπάρχει αναγκαιότητα πολιτικού προσωπικού για να ενημερώνει τον υπουργό και για τη χάραξη της πολιτικής;».

Σημείωσε επίσης ότι ο αριθμός των μετακλητών υπαλλήλων έχει μειωθεί από την κυβέρνηση ήδη στο 60% των προηγούμενων κυβερνήσεων. Ενώ κάτι που φυσικά δεν ακούγεται αλλά αποδεικνύει την υποκρισία και το προπαγανδιστικό ρόλο των αναληθών δημοσιευμάτων είναι ότι αποσιωπάται πλήρως ότι στα γραφεία τους οι αρχηγοί της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ διορίζουν δικούς τους συμβούλους. «Είναι αυτοί στο Δημόσιο;» αναρωτήθηκε.

Κατερίνα Μπρέγιαννη

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)